Casper Ebbesen udlejes resten af sæsonen til Skjern Håndbold, mens den 19-årige højre fløj, Mikkel Sandholm, skifter fra Skjern til LTH på en lejeaftale resten af sæsonen. Mikkels lejeaftale bliver lavet om til en 2-årig kontrakt til sommer. Derudover stopper Jørgen Rasmussen i klubben efter denne sæson.

“Da vi fik henvendelsen fra Skjern på Casper Ebbesen, så vi snart muligheden for at kunne lave et byt den anden vej med Mikkel Sandholm, som kunne løse vores udfordring på højre fløj,” udtaler sportschef, Lars Broe.

Og fortsætter:

“Lejeaftalen betyder, at Casper smutter til Skjern frem til sommer, hvor han kommer tilbage til LTH igen, mens Mikkels lejekontrakt byttes om til en 2-årig kontrakt hos os.”

Lejeaftalerne træder i kraft fra 1. januar, og derfor er Ebbesen stadig LTH-spiller, når KIF Kolding gæster Arena Vestjylland Forsikring på lørdag i årets sidste kamp og den sidste runde inden EM-pausen.

Vores anden venstre fløj, Jørgen Rasmussen, har gang i sin anden og sidste sæson i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Han stopper nemlig, når hans kontrakt udløber til sommer. Her skifter han LTH ud, og bliver genforenet med sin tidligere klub, Skjern Håndbold.

“Jørgen Rasmussen har været et fantastisk bekendtskab i LTH, med sin store erfaring og enorme vinderattitude. Så vi er på sin vis træt af at miste Jørgen til sommer, men er på den anden side stolte af at sende ham videre til en topklub,” siger Lars Broe.

Vi vil ønske Casper held og lykke i Skjern Håndbold, mens vi vil nyde at have Jørgen på holdet i resten af sæsonen. Derudover byder vi Mikkel Sandholm hjertelig velkommen i den røde trøje!