FOTO: Christina Bundgaard Photography

Med seks minutter tilbage af kampen lignede Odder vinderen af fredagens topkamp i Arena Vestjylland Forsikring, men en god slutspurt fra Lemvig-Thyborøn betød, at kampen endte helt lige – 26-26.

Odder fik den bedste start på kampen, og de var foran 1-3 efter tre minutter. Dette resultat var helt og alene LTH’ernes skyld, som brændte alt for mange oplagte scoringschancer. Holdet fik dog kæmpet sig tilbage og man of the match, Jesper Kokholm, kunne skabe kontakt med sin scoring til 7-7 efter 17 minutter. Herfra fulgtes de to hold ad, men det endte med en føring til Odder på 11-12 ved pausen.

Det var en første halvleg, som bød på mange fejlafleveringer og brændte chancer fra LTH’erne. I den anden ende havde forsvaret svært ved at styre den tidligere LTH’er, Matias Damgaard, som blev topscorer for gæsterne med syv mål.

Det første kvarter af anden halvleg forløb meget lige, og stillingen var her 19-19. Herefter fik “de røde” to udvisninger, som kostede rigtig dyrt. Odder var rigtig gode til at spille i overtal, og derfor vandt de overtalsperioden med 3-0. Østjyderne udbyggede deres føring, og med seks minutter tilbage var de foran 21-25.

Størstedelen af tilskuerne i Arena Vestjylland Forsikring havde mistet håbet, men LTH’erne viste fantastisk fightervilje, og med tre minutter igen kunne Søren Nørgård udligne til 25-25. Odder fik efter et meget langt angreb scoret til 25-26 med et minut og tolv sekunder igen. LTH smed bolden væk i det efterfølgende angreb, og håbet var nærmest slukket – men Jesper Sørensen nuppede en Odder-spiller helt inde over, og hjemmeholdet var på bolden igen med 14 sekunder tilbage af opgøret. Jonas Gade havde den første afslutning i det sidste angreb, men den gik ikke ind – heldigvis var Jesper Kokholm hurtig og sendte riposten ind bag Tomas Olason i kampens sidste sekund.

Lemvig-Thyborøn kan kun være tilfredse med det ene point, da det ellers længe så ud til, at de slet ikke skulle have nogen. Med det ene point er Arne Damgaards tropper stadig to point efter Odder på 2. pladsen og kun et point efter Randers på 3. pladsen. Randers har dog spillet en kamp mindre. Næste opgave for LTH er på fredag, hvor holdet skal en tur til Ølstykke for at møde HØJ.

Se det sidste af kampen her:

Slutresultat: 26-26 (11-12)

LTH-udvisninger: 5, OH-udvisninger: 1

LTH-målscorere:
Jonas Gade 6 mål
Mads Thymann 5 mål
Søren Nørgård 4 mål
Mark Nikolajsen 4 mål
Jesper Kokholm 4 mål
Rasmus Porup 2 mål
Niels Lindholt 1 mål