Lemvig-Thyborøn Håndbold og Mads Thymann er blevet enige om en kontraktforlængelse på 2 år, så de to parter har nu papir på hinanden indtil sommeren 2022.

I sommeren 2016 kom en ung Mads Thymann til Lemvig-Thyborøn, hvor han skulle prøve sig af som førsteårssenior. Tre og et halvt år senere er den 23-årige bagspiller med de sønderjyske rødder stadig at finde i LTH-truppen, dog i en mere rutineret og udviklet udgave. Thymann er gået fra at være en udviklingsspiller til at være en stor profil, og af den grund er der ekstra stor glæde over, at det er lykkedes at forlænge samarbejdet.

Op til denne sæson stod Thymann knivskarpt, og han var mere end klar til at hjælpe Lemvig-Thyborøn til overlevelse i Primo Tours Ligaen. En brækket fod kort inden sæsonstart forpurrede Thymanns planer, og skaden holdt ham ude i de første måneder af denne sæson, men nu er han tilbage på håndboldbanen, hvor han kæmper for at ramme formen fra før skaden.

Thymann bliver en vigtig brik i resten af sæsonen, hvor han og resten af LTH-mandskabet kæmper en hård kamp for at undgå sidstepladsen i Primo Tours Ligaen.

Som skrevet har Thymann gennemgået en stor udvikling siden han kom til klubben i 2016, og med den nye kontrakt glæder vi os til at følge hans videre udvikling, hvor han kan gå hen og blive en stor profil i Primo Tours Ligaen.