Nr. Nissum KFUM (i 1969 Nr.Lem/Nr. Nissum KFUM og senere NNFH, Lemvig)

startede i 1962 i serie 4 oprykning 

1963 i serie 3 oprykning

1964 i serie 2 oprykning

1965 i serie 1 oprykning

1966 i jyllandsserien oprykning

1967 i Danmarksserien

1968 i Danmarksserien oprykning

1969 i 3. division

1970 i 3. division oprykning

1971 i 2. division nedrykning for første gang

Klubben trængte nu til nyt blod, ikke mindst på trænersiden. Vi havde kendskab til, at Klaus Kaae var færdig med sin uddannelse på Århus Universitet. Han havde i flere år været på landsholdet og havde bl.a. været med til at vinde sølv ved VM i Sverige i 1968. Han blev kontaktet og var ikke uinteresseret, men skulle have et arbejde. Vi kontaktede Nr. Nissum Seminarium, som havde brug for en lærer til samfundsfag og historie, netop Klaus` fag.

Foråret 1972 blev der så arrangeret et møde mellem Ole Baun (daværende formand i NNFH), Arne Øe (spillerrepræsentant), Klaus Kaae og rektor på seminariet, Ejnar Høgel. Mødet blev holdt hos Ole Baun på Svanevej i Lemvig. Rektor Høgel begyndte at tale og fortsatte uafbrudt i 3 kvarter. Her holdt han en kort pause og Klaus nåede lige at sige: ”Jeg vil gerne…, ja, undskyld, jeg afbryder….”. Længere kom han ikke, for Høgel tog over og fortsatte enetalen i endnu en halv time. Pludselig rejste han sig, sagde tak for kaffe og forlod huset. Klaus havde siddet og krammet et ugeblad under hele ”samtalen”. Da Høgel var ude af huset, klaskede han bladet ned i sofabordet og sagde: ”For helvede” 

Han – og vi andre med – var mildest talt chokerede. Ikke et eneste spørgsmål til Klaus, men han var åbenbart en god lytter, og så var han ansat. Klaus ville lige være her et par år og så tilbage til det Østjyske. Men han bor stadig i området sammen med sin kone, Birgitte.

… og Klaus var lige den rigtige til at overtage trænerjobbet i NNFH. Med et pointtab på kun 4 blev det allerede første år til en sikker oprykning til 2. division og året efter til 1. division, dengang landets bedste række og uden et eneste nederlag i 2. division. Oprykninger uden sidestykke i dansk håndbold!

…og nu har klubben så 50 års jubilæum. Som den eneste klub i Danmark har NNFH Lemvig, senere LTH Håndbold, haft et herrehold i divisionerne i samtlige 50 år! Fantastisk og kun i kraft af en flok ildsjæle, som år efter år VIL håndbold på højt niveau!! Og klubben har netop sikret sig endnu et år i fornemste række, håndboldligaen!!

TILLYKKE