Lørdag den 5. september kl. 12 begynder årets Stafet for Livet-arrangement med fodboldbanen ved Lemvig sø som omdrejningspunkt for 24 timers aktiviteter i et døgn, der har overskriften ”Et døgn, der bevæger”.

Stafet for Livet handler om aktiviteter, underholdning og oplysninger, der giver støtte og håb til alle, der er berørt af kræft.

-Vi står sammen, fejrer livet og samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Stafetten varer 24 timer for at symbolisere, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at leve med kræft, sagde formanden for styregruppen i Stafet for Livet Lemvig, Lena Birch, forleden, da stafetten blev skudt i gang i Erhvervsklubben i Lemvig Thyborøn Håndbold som optakt til liga-kampen mod Aalborg Håndbold.

Sidste år var overskuddet ved arrangementet på hele 411.000 kroner, og heraf går 10 procent til lokalafdelingens arbejde.

-Der er utrolig stor opbakning fra mange sider til Stafet for Livet – og det er vi meget taknemmelige for. Det er også vigtigt for os at understrege, at arrangementet også handler om fællesskab med tid til eftertanke. Og så håber vi i år, at endnu flere lokale borgere lægger vejen forbi stafetten for at støtte op om de mange hold og fightere, der tager aktivt del i arrangementet, lød budskabet fra Lena Birch til erhvervsklubbens medlemmer.

Der er allerede nu tilmeldt seks hold til stafetten, som man kan læse meget mere om stafetforlivet.dk/lemvig eller på facebook.

-Der var mange positive kommentarer fra erhvervsklubbens medlemmer om Stafet for Livet – og det var samtidig overraskende og glædeligt, at der i pausen af håndboldkampen var en lokal virksomhed, der valgte at støtte arrangementet med et sponsorat på 10.000 kroner, sagde Lena Birch, der nu ser frem til at modtage endnu flere tilmeldinger i de kommende uger og  måneder.

Stafet for Livet Lemvig vil være synlig ved flere arrangementer i foråret og hen over sommeren.

Yderligere oplysninger hos Lena Birch på tlf. 4057 3809