Jesper Sørensen har indtil videre i denne sæson været én af profilerne på LTH-mandskabet. FOTO: Christina Bundgaard Photography

Én af de helt store profiler for LTH i denne sæson har været manden i målet, Jesper Sørensen, han har været kampafgørende, og det er derfor med stor glæde, at Lemvig-Thyborøn Håndbold kan offentliggøre, at Jesper også er at finde på holdet i næste sæson.

Inden denne sæson kom Jesper Sørensen til Lemvig-Thyborøn Håndbold fra lokalrivalerne fra Skive fH, og efter fire måneder i den vestjyske klub har han allerede underskrevet en et-årig kontraktforlængelse, som betyder at han også er at finde i klubben i næste sæson. Det var derfor en meget glad Lars Broe, som kunne offentliggøre nyheden foran de fremmødte til gårsdagens aftermatch-arrangement efter sejren over Frederikshavn. Lars Broe udtalte, at det var en af de helt store brikker, som faldt på plads til den kommende sæson.

Jesper Sørensen: Føler mig hjemme i LTH

“Jeg er rigtig glad for at være her, jeg føler mig hjemme her, og det har jeg gjort fra starten af. Derudover passer det perfekt ind i mig og min families hverdag. Så rammerne er helt perfekte her i klubben,” sagde Jesper Sørensen, da vi fangede ham kort tid efter forlængelsen var offentliggjort for sponsorer og fans.

Jesper var fredag aften med til at sikre LTH en sejr over Frederikshavn i niende runde af herrernes 1. division. Den rutinerede LTH-keeper var en af bejlerne til man of the match efter en god indsats i LTH-buret. Den 33-årige keeper stod hele kampen, og netop spilletiden har også været én af de faktorer, som har været med til at, han har underskrevet en ny aftale med Lemvig-Thyborøn Håndbold.

“Jeg er klart førstevalg, og så får jeg al den spilletid, som jeg skal have, og det er lige præcis det, som jeg går efter. Derudover passer klubben som sagt perfekt for mig og min familie, så vi blev meget hurtige enige om, at det her samarbejde skulle fortsætte,” udtaler LTH-målmanden og fortsætter:

“Lemvig-Thyborøn Håndbold er en rigtig hyggelig og familiær klub, hvor man føler sig godt modtaget og velkommen. Der er nogle ildsjæle omkring klubben, som gør en kæmpe indsats og sørger for at det hele fungerer, og det synes jeg er fedt. Jeg kan rigtig godt lide at være i de her mindre klubber, hvor tingene ikke kommer af sig selv, men hvor der er nogle store arbejdsindsatser, som får tingene til at hænge sammen.”

Lemvig-Thyborøn er rigtig glade for at kunne præsentere forlængelsen med Jesper, og vi glæder os allerede til at fortsætte med at se mange gode redninger og fede attituder i fremtiden.