FOTO: Christina Bundgaard Photography

Lemvig-Thyborøn Håndbold indkasserede sæsonens andet nederlag, da holdet tabte 34-27 i Skjern. Trods nederlaget var der flere gode momenter, og drengene slap med æren i behold.

Hjemmeholdet fra Skjern kom bedst fra start, og var foran med 5-2 efter 6 minutter. Føringen blev øget til 11-6, men så vågnede Lemvig-Thyborøn op. Flere gode forsvarsaktioner i træk gav LTH lette mål i den anden ende, og efter 19 minutter kunne Mathias Porsholdt reducere til 13-11. Dog var der for langt mellem de gode perioder, og derfor kunne Skjern gå til pause foran med 18-14. Jonas Langerhuus var den største offensive trussel i LTH-angrebet, men defensivt var han lidt mere udfordret. Islandske Elvar Jónsson fortsatte sit gode spil fra det seneste indbyrdes opgør, og voldte igen store problemer for LTH’erne.

Første halvleg bød også på debut til 25-årige Pelle Schilling, som kun havde trænet med truppen to gange. De to træninger var også Pelles første berøringer med en håndbold siden juni. Trods dette faktum leverede den nye LTH-spiller en god indsats i bagkæden, en position han ikke har været vant til at spille de seneste sæsoner. Alligevel blev det til fire mål fra debutanten.

Hjemmeholdet fortsatte med at have momentum i anden halvleg, og Thomsens tropper var altid et par skridt bagefter. Dette gav dog ingen anledning til at give op, og alle mand kæmpede for at komme tilbage i kampen. Det blev dog aldrig rigtig tæt, men forspringet blev først stort til allersidst, hvor kampen var afgjort. Skjern Håndbold fik sæsonens første to point i Primo Tours Ligaen med en sejr på 34-27 over Lemvig-Thyborøn.

Den gode moral fra dagens kamp skal medbringes igennem hele sæsonen, og allerede næste fredag venter endnu en svær opgave, når Bjerringbro-Silkeborg Håndbold gæster Arena Vestjylland Forsikring. Det bliver helt sikkert en svær kamp, da midtjyderne kommer med to storsejre i bagagen. “De røde” får brug for stor opbakning, og vi håber derfor mange vil lægge vejen forbi Arena Vestjylland Forsikring fredag aften.

Slutresultat: 34-27 (18-14)

SH-udvisninger: 6, LTH-udvisninger: 5

LTH-målscorere:
Jonas Langerhuus 8 mål
Jesper Kokholm 7 mål
Mathias Porsholdt 4 mål
Pelle Schilling 4 mål
Rasmus Porup 2 mål
Christian Holm 1 mål
Jørgen Rasmussen 1 mål