Den 21-årige LTH-keeper, Shadrach Nsoni, har forlænget sin kontrakt med Lemvig-Thyborøn Håndbold. Det betyder, at de to parter har papir på hinanden til sommeren 2021.

Shadrach Nsoni, som til dagligt bare bliver kaldt “Shaq”, er i gang med sin anden sæson i LTH-trøjen. I denne sæson har det vestjyske publikum kunne følge en Shaq, som har udviklet sig utrolig meget, og det er derfor med stor glæde, at LTH i dag kan løfte sløret for en 2-årig kontraktforlængelse med keeperen.

“Jeg trives godt i Lemvig-Thyborøn, og jeg nyder godt af det fællesskab, som der er i klubben. Jeg føler, at jeg har gennemgået en udvikling især i denne sæson, og det håber jeg, at jeg kan fortsætte med at bygge på,” siger den congolesiske keeper.

Sportschef, Lars Broe, er også godt tilfreds med forlængelsen, da han også har oplevet den fremgang Shaq har haft i sin tid i klubben.

“Shaq startede sæsonen med at være 3. valg på målmandsposten, men han har arbejdet sig op til at få rigtig mange minutter på banen – også i de afgørende situationer. Vi har været rigtig tilfredse med udviklingen, og derfor er vi glade for at have Shaq med på holdet også i de kommende to sæsoner,” fortæller Lars Broe.

Og fortsætter:

“Shaq er en vigtig del af holdet, da han byder ind med godt humør både på og udenfor banen. Jeg føler, at vi med Ronnie og Shaq på målmandsposten er godt besat til den kommende sæson.”

Lemvig-Thyborøn glæder sig til at følge udviklingen hos Shadrach Nsoni i de kommende to sæsoner.