FOTO: Christina Bundgaard Photography

Lemvig-Thyborøn fik en god start på sæsonen, da holdet besejrede oprykkerne fra Stoholm IF med 27-31 på udebane.

Kampen startede meget nervøst for begge mandskaber, som havde svært ved at finde vej til netmaskerne. Først efter fem minutters spil kunne Jonas Gade score kampens og sæsonens første LTH-mål, da han scorede til stillingen 0-1.

Kampens første kvarter var meget lige, og efter 16 minutters spil var stillingen helt lige – 6-6. Derefter kom der dramatik i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, da Jesper Kokholm blev præsenteret for det direkte røde kort, efter han lavede en lidt for voldsom tackling på en Stoholm-spiller. Dette satte åbenbart gang i LTH’erne, og med tre mål i træk var stillingen nu 6-9, og kampens første hul var slået.

LTH’erne udbyggede føringen til pausen, hvor stillingen var 12-16. Det var en første halvleg, hvor forsvaret og vores nye keeper Jesper Sørensen gjorde en rigtig god figur. I den anden ende var Søren Nørgård, med syv scoringer på én halvleg, brændvarm.

I anden halvleg holdt LTH’erne Stoholm væk fra fadet, og efter 47 minutters spil kunne Søren Nørgård gøre det til 17-24, og det begyndte at dufte af to point. Stoholm kom ikke rigtig tæt på Arne Damgaards tropper, og derfor kunne vestjyderne fejre sejren på 27-31 med de omkring 60 medrejsende LTH-supportere efter kampen.

Udover Jesper Sørensen og Søren Nørgård, så skal afløseren for Jesper Kokholm – Jonathan Sørensen også have stor ros. Han spillede en rigtig god kamp på højre fløjen, og med fem scoringer bidrog han også godt til sejren.

Næste opgave for Arne Damgaards tropper er lørdag den 16. september, når Ajax København kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring.

SE INTERVIEW MED JESPER SØRENSEN HER:

Slutresultat: 27-31 (12-16)

SIF-udvisninger: 4, LTH-udvisninger: 5

LTH-målscorere:
Søren Nørgård 10 mål
Mads Thymann 6 mål
Jonathan Sørensen 5 mål
Jonas Gade 5 mål
Mark Nikolajsen 3 mål
Rasmus Porup 1 mål
Mathias Porsholdt 1 mål