Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoraftale med LTH til 2025

I mere end 20 år har Vestjysk Bank værethovedsponsor for Lemvig-Thyborøn Håndbold og med den nye aftale, bakker banken endnu engang op. Vestjysk Bank-logoet forbliver dermed på forsiden af de røde spillertrøjer helt frem til 2025. 

Vestjysk Bank har været med som sponsor lige siden starten, hvor Lemvig-Thyborøn Håndbold blev etableret. Derfor betyder det meget for klubben, at det tætte partnerskab med banken fortsætter.

- Vestjysk Bank er nærmest synonym med Lemvig-Thyborøn Håndbold. Derfor er vi rigtig glade og stolte over, at vi kan forlænge og udvide hovedsponsoratet.

Vi oplever en helt utrolig opbakning fra Vestjysk Bank og hele området. Den opbakning giver tro på, at vi gør det rigtige. Samtidig giver det os mere motivation til hver dag at arbejde endnu hårdere for at tage klubben til det næste niveau, siger Søren Pedersen, direktør for LTH. 

Sponsoraftalen med Vestjysk Bank er vigtig for de nye fremtidsplaner og mål, som klubben nu har sat. 

- Forlængelsen giver os gode muligheder for at se fremad, og med den nye strategiplan,som skal definere klubben, tegner fremtiden meget lys. Samarbejdet med Vestjysk Bank er rigtig godt, og vi glæder os til sammenmed banken at tage skridtet videre og sætte fælles sejl mod en utrolig spændende fremtid.

Opbakning til et sportsligt flagskib

I Vestjysk Bank er der også glæde over, at det stærke samarbejde med Lemvig-Thyborøn Håndbold fortsætter.

- LTH har gennem mange år været et sportsligt flagskib, som er med til at sætte vores område på landkortet. Med sit fantastiske engagement leverer klubben oplevelser, der skaber fællesskab og stolthed, som er vigtig for lokalsamfundet.Det vil vi gerne bakke op om, og derfor var det også helt naturligt for os at forlænge vores sponsoraftale med klubben. Vi har altid støttet lokalområdet her Lemvig, og sådan er det fortsat. Det er en meget vigtig del af vores virke som Danmarks stærkeste lokalbank, fortæller Henrik Klejnstrup Sørensen, filialdirektør i Vestjysk Bank Lemvig og fortsætter:

- Vi ved, at der er en utrolig vilje og kampgejst i Lemvig-Thyborøn Håndbold, det har vi oplevet gang på gang gennem årene. Vi bakker 100 procent op om den nye strategi og glæder os til at følge klubben på den rejse, de nu skal ud på, slutter Henrik Klejnstrup Sørensen.