TTH tog revanche

Lemvig-Thyborøn Håndbold spillede lørdag eftermiddag hjemme mod naboerne fra TTH Holstebro. TTH havde en revanche til gode fra det seneste opgør i oktober, hvor LTH vandt stensikkert med 28-35 i Gråkjær Arena.

"De røde" startede ellers som lyn og torden, da de var foran 2-0 inden halsret havde rundet et minut. Gæsterne kom dog igen, og de to hold fulgtes ad i kampens første 20 minutter, hvorefter TTH fik et lille overtag. Det lykkedes dog Lemvig-Thyborøn at få udlignet til pausen, og der var derfor lagt i kakkelovnen til en spændende anden halvleg.

Det blev det også, men gæsterne var hele tiden et skridt foran hjemmeholdet. Det var de blandt andet fordi LTH'erne brændte rigtig mange frie chancer, hvilket blev kampafgørende. Med halvandet minut igen kunne Rasmus Porup reducere til 27-28 på straffekast.

Desværre afgjorde den tidligere LTH'er, Jonas Gade, kampen, da han kunne score sit femte mål med 30 sekunder igen.

Derfor endte det med et smalt nederlag på 27-29 til naboerne, og de fik derfor den revanche, som de nok var meget opsatte på at få. Jublen var i hvert fald stor hos spillere og fans fra TTH Holstebro.

Ligesom mod BSH manglede drengene skarpheden foran kassen. Man kommer frem til rigtig mange fine chancer, men formår ikke at udnytte dem, hvilket er lidt træls, når man taber med to mål.

Næste opgave er på onsdag, hvor Ribe-Esbjerg venter på udebane. Kampen spilles uden tilskuere, og kampen i lørdags var derfor den sidste i år, hvor vi havde fornøjelsen af, at have vores fantastiske publikum på lægterne. Vi vil derfor sige tak for den store opbakning, vi har fået i år. Vi glæder os til at se jer igen til næste år.

Slutresultat: 27-29 (14-14)

LTH-udvisninger: 3, TTH-udvisninger: 4

LTH-målscorere:
Thomas Damgaard 4 mål
Joakim Hykkerud 4 mål
Frederik Iversen 4 mål
Rasmus Porup 4 mål
Nicolaj Spanggaard 3 mål
Mikkel Sandholm 3 mål
Nicolai Pugholm 2 mål
Christian Holm 2 mål
Mads Thymann 1 mål