Truppen fuldendes med LTH-koryfæ

Når man nævner Lemvig-Thyborøn Håndbold er det svært at komme udenom Rasmus Porup. Venstre backen har spillet mere end 275 kampe for "de røde", og han vil komme til at spille endnu flere, da han i dag har sat sin signatur på en 2-årig kontraktforlængelse med klubben. 

"Jeg har valgt at forlænge med Lemvig, fordi det er min klub. Det er klubben hvor jeg fik min første kontrakt, klubben som jeg elsker at være en del af og klubben der har givet mig de bedste oplevelser. Jeg ved der er langt op til Uffe Noe og de mere end 400 førsteholdskampe, men det kunne da være sjovt at se, om man kunne slå den," fortæller Rasmus Porup.

Den hårdtskydende venstre back er i denne sæson den spiller som har scoret 4. flest mål for LTH, og et par af scoringerne kandiderer til årets scoring. Se dem herunder:

Forlængelsen med klubkoryfæet er også den sidste tilføjelse til den kommende sæson. Lemvig-Thyborøn har nu fundet mandskabet, som til den kommende sæson skal kæmpe for overlevelse i Primo Tours Ligaen. En mission som er lykkedes i de to forgangne, hvilket Porup er overbevist om også vil lykkes tredje gang.

"Vi skal i gang med den 3. sæson i ligaen, og jeg synes bestemt, at vi kan begå os i det fine selskab. Vi begynder på år 2 efter den store udskiftning første sidste sæson, og vi kan derfor bruge sommeren på at putte et ekstra lag på vores spil. Det tror jeg man vil kunne se i den nye sæson. Vi kender hinanden bedre og ved hvordan man gør hinanden gode, det ser jeg som en stor fordel," siger den 32-årige LTH'er.

Lemvig-Thyborøn Håndbold glæder sig over, at det er lykkedes at forlænge kontrakten med en klubmand som Rasmus. Vi glæder os til endnu flere drømmehug i de kommende sæsoner!