Tilgang og forlængelse

Lemvig-Thyborøn Håndbold kan i dag præsentere Nicklas Graugaard som ny keeper i klubben fra den kommende sæson. Derudover har Nicolai Pugholm sat sin signatur på en forlængelse med ”de røde”.

Til sommer er Nicklas Graugaard ny mand i LTH-målet. Den 21-årige keeper spiller lige nu i TTH Holstebro, hvor han er hentet ind som erstatning for en skadet Sebastian Frandsen. Allerede inden skiftet til TTH Holstebro havde LTH lavet en aftale med Graugaard.

I denne sæson har Graugaard også vogtet målet for den norske ligaklub Halden. Derudover har han også en fortid i Mors-Thy og Skive fH. Snart kan den unge målmand skrive Lemvig-Thyborøn Håndbold på CV’et, hvor han har underskrevet en 2-årig aftale.

”Jeg har valgt at skifte til Lemvig-Thyborøn, da jeg ser det som det rette valg for mig lige nu, og det er et godt sted at udvikle sig,” siger Nicklas Graugaard.

Og fortsætter:

”Jeg håber mit skifte kan bidrage til en positiv udvikling med en masse stabilitet på og udenfor banen.”

Den kommende LTH-spiller beskriver sig selv som en rolig målmandstype, og han glæder sig til at stifte bekendtskab med klubben.

”Jeg kender på nuværende tidspunkt ikke så meget til Lemvig-Thyborøn, men jeg glæder mig rigtig meget til at lære klubben og folkene omkring den at kende,” fortæller målmanden.

Sportschef, Lars Broe siger om skiftet:

”Nicklas viste sidste år på Mors, at han er en yderst talentfuld målmand, som har stort potentiale og niveau til ligaen – det bliver en fornøjelse at få ham til LTH.”

Tilgangen af Graugaard betyder samtidig også, at vi efter sæsonen siger farvel til Shadrach Nsoni, som har gang i sin fjerde sæson i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Pugholm forlænger:
Nicolai Pugholm har gang i sin anden sæson i LTH-trøjen, men det bliver ikke den sidste. Han er sammen med klubben blevet enig om at forlænge sin kontrakt med en sæson mere.

”Da vi startede samarbejdet med Pugholm, var det med håbet om at han skulle bevise han havde evnerne til at begå sig i ligaen og holde sig fri af skader. Her efter halvandet år, har han vidst sig som den hårdtarbejdende spiller vi søgte og har holdt stabil højt niveau og været skadesfri” udtaler Lars Broe.

Pugholm har tidligere optrådt for blandt andet Skanderborg, Randers og Skive.

Vi glæder os til at følge Nicklas og Nicolai i næste sæson! Samtidig vil vi gerne ønske ”Shaq” held og lykke fra næste sæson, hvor han forlader klubben.