Thomsen har valgt at stoppe efter sæsonen

Tilbage i april 2019 stod det klart, at Anders Thomsen overtog cheftrænerposten i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Det samarbejde slutter efter træners ønske til sommer.

”Anders har nu i to omgange været cheftræner i LTH, og han har begge gange efterladt et rigtig positivt aftryk med udgangspunkt i solidt håndværk og hårdt arbejde på træningsbanen. Vi ser frem til at slutte sæsonen godt af, og jeg tror på, at vi har redskaberne til at sikre fjerde sæson i træk i ligaen, som er ambitionen for denne sæson,” fortæller sportschef Lars Broe.

Anders Thomsen har selv ønsket at søge nye udfordringer, men Lemvig-Thyborøn Håndbold vil altid have en stor betydning for ham.

”Jeg synes det er vigtigt, at man som træner løbende mærker efter, også selv om at man trives og har det godt. Jeg har i denne omgang haft tre rigtig gode år i LTH, hvor specielt pointhøsten mod BSH, Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold i sidste sæson rangerer højt. Men jeg er kommet frem til, at det er det rigtige valg for mig at søge nye veje, og undersøge om der er muligheder for at prøve mig selv af et nyt spændende miljø. Jeg håber selvfølgelig at jeg sammen med resten af teamet og spillerne kan gentage nogle af de store bedrifter igen i den indeværende sæson og runde godt af.” udtaler Anders Thomsen.

Og fortsætter:

”Klubben vil altid have en speciel plads i mit håndboldhjerte. Lemvig-Thyborøn er en fantastisk klub, som er drevet af en masse frivillige som ligger en masse tid og engagement i klubben. Derudover er der en stor opbakning fra de lokale sponsorer, og så har LTH i min optik Danmarks bedste fangruppe, som altid støtter op om holdet i tykt og tyndt. Så selvom klubben ikke er stor på økonomi og ressourcer, så er den unik og stor på så mange andre vigtige parametre,” siger LTH-træneren, som også vil følge klubben i fremtiden.

Når denne sæson lakker mod enden vil Anders Thomsen have haft en trænerrolle i klubben i godt fem sæsoner, og der er derfor også knyttet et specielt bånd mellem de to parter.

”Jeg glæder mig til at følge Anders i fremtiden, og håber på at se ham både som gæst i hallen i Lemvig, men også på et modstanderhold som træner,” lyder det fra Lars Broe.

Men indtil sæsonafslutningen er Anders stadig LTH-træner, og vi er spændte på at følge ham og holdets kamp for overlevelse i det næste stykke tid.