Status på træningslejren

Efter en uge i Portugal eller rettere sagt Porto Santo vender Lemvig-Thyborøn Håndbolds ligaherrer i dag snuden mod Danmark, hvor den sidste forberedelse skal foregå inden den afgørende del af sæsonen skydes i gang den 5. februar.

Ugen har budt på hårde træninger, men der har også været plads til det sociale. Alt dette skal være medvirkende til, at holdet står stærkest muligt, når sæsonen skal afgøres.

"Det har været en rigtig god uge, hvor vi har brugt rigtig meget tid sammen som gruppe. Ugen har budt på løb i sand og bakker, styrketræning, crossfit og selvfølgelig haltræninger. Desværre meldte Madeira afbud til de planlagte træningskampe. Derfor har vi spillet en intern træningskamp, som gik rigtig fint. Alt i alt har det været en god uge med en masse gode træninger og godt samvær, som forhåbentlig gør, at vi står endnu stærkere, når vi genoptager sæsonen," lyder det fra Dennis Bo Jensen.

Op til træningsugen blev Jonathan Würtz kaldt tilbage til Skjern, og derfor har Lemvig-Thyborøn Håndbold handlet hurtigt. Man har lejet Mathias Porsholdt for resten af sæsonen i TTH Holstebro, og der gik ikke længe før, at stregspilleren havde sagt ja til, at han sad i et fly til Portugal med sine "nye" holdkammerater.

Pors har tidligere tørnet ud for "de røde", hvilket betyder, at han i forvejen kendte nogle af menneskerne i klubben, men træningslejren har været en god anledning til at komme helt ind i truppen.

"Det er gået rigtig godt med at komme tilbage til klubben. Holdkammeraterne har taget rigtig godt imod mig. Allerede da jeg kom ind i lufthavnen følte jeg mig som en del af holdet, så det føltes helt naturligt. Det har været nogle rigtig hårde træninger i den her uge, men træningslejren har været en rigtig god måde at lære holdet at kende på," fortæller Mathias Porsholdt.

Nu venter der en del træningspas og to træningskampe mod Skjern Håndbold og TTH Holstebro før, at turneringen genoptages den 5. februar på udebane mod KIF Kolding.