Spanggard stopper efter sæsonen

Nicolaj Spanggaard har gang i sin sidste sæson i den røde trøje. Højre backen stopper i Lemvig-Thyborøn Håndbold, når hans kontrakt udløber til sommer.

I sommeren 2019 kom Nicolaj Spanggaard til Lemvig-Thyborøn Håndbold fra Mors-Thy Håndbold. Den 24-årige bagspiller lige nu har gang i sin tredje sæson hos "de røde". Denne sæson bliver den sidste i denne omgang for Spanggaard.

Tiden i LTH har budt på en enorm stor udvikling for Nicolaj Spanggaard. En udvikling som sportschef, Lars Broe, også har bidt mærke i.

"Vi har været rigtig glade for at være en del af Nicolajs udvikling. Han kom til LTH med et prædikat som forsvarsspiller og rykker videre som førstevalg på positionen i begge ender af banen. Derfor kan man sige, at udviklingsplanen lykkedes," udtaler Lars Broe.

Netop det med at udvikle unge spillere er en del af strategien for Lemvig-Thyborøn Håndbold, og derfor kan man sige, at vi smiler med det ene øje og græder med det andet, da Spanggaard har været en god spiller på og udenfor banen.

Vi glæder os til at følge Nicolajs udvikling i resten af sæsonen, og så vil vi derefter ønske ham al muligt held og lykke fremover.

Lemvig-Thyborøn er allerede i fuld gang med at finde en erstatning på positionen.