Sejr i hjemmebanepremieren!

Hen over sommeren har Arena Vestjylland Forsikring været udsat for en lille makeover, hvor både halgulv og tag er blevet skiftet. Det nye halgulv blev indviet med manér, da LTH besejrede SønderjyskE med 30-27 i sæsonens første hjemmekamp.

Fight, vilje og den helt rigtige indstilling var nogle af hovedingredienserne bag sejren. Mange af de samme dyder, som vi så i sæsonens første kamp mod KIF Kolding. Alle mand på holdkortet var på banen, og alle leverede en stor indsats.

For at fremhæve et par stykker kan man nævne Jorn Smits og Nicklas Graugaard, som virkelig leverede nogle vigtige scoringer og redninger, da kampen skulle afgøres. Dog var det Jesper Kokholm som for anden kamp i streg stjal de store overskrifter. I fredags scorede han 10 mål, og tirsdag aften fik højre fløjen nettet til at blafre hele 13 gange. Det er en meget imponerende sæsonstart den 24-årige LTH'er har gang i.

Det var ikke kun på banen, at der blev leveret en stor indsats, men de 697 tilskuere der havde fundet vej til Arena Vestjylland Forsikring, var med til at give drengene de ekstra procenter med en fænomenal opbakning.

Opbakningen kulminerede i slutningen af kampen, hvor den fuldt fortjente sejr blev kørt hjem. Det betyder derfor, at LTH allerede kan sætte to point på kontoen allerede efter anden kamp i sæsonen, og kan niveauet fra de to første kampe bevares over hele sæsonen, så ligger der flere og venter ude i horisonten.

Næste chance for point er mandag, hvor TMS Ringsted venter på udebane.

Herunder kan du høre Jesper Kokholms tanker om kampen:

 

Slutresultat: 30-27 (14-13)

LTH-udvisninger: 4, SJE-udvisninger: 8

LTH-målscorere:
Jesper Kokholm 13 mål
Mads Thymann 3 mål
Niels Lindholt 3 mål
Nicolaj Spanggaard 3 mål
Jorn Smits 3 mål
Jacob Hessellund 2 mål
Thomas Damgaard 1 mål
Joakim Hykkerud 1 mål
Frederik Iversen 1 mål