Ronnie takker af efter denne sæson

Ronnie Nicolaisen har gang i sin sidste sæson i LTH-målet for denne omgang. Den høje keeper har fået et tilbud, som han ikke kan sige nej til.

”Jeg har haft en god tid i LTH, og er virkelig glad for klubben, og vil den alt det bedste. Vi har et stort projekt foran os i resten af sæsonen. Jeg vil rigtig gerne aflevere et ligahold til næste sæson,” lyder det fra Ronnie Nicolaisen som til sommer stopper i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

LTH-målmanden spillede i LTH fra 2015 til 2017, hvor han herefter skiftede til Mors-Thy Håndbold. Efter to sæsoner på Mors vendte Ronnie tilbage til ”de røde”, hvor han har været siden. Denne sæson bliver dog den sidste i denne omgang for den 203 centimeter høje målmand.

”Jeg har fået en mulighed, som er svær for mig at sige nej til. Jeg vil gerne prøve mig af på en højere hylde og prøve at være fuldtidsprofessionel og samtidig ikke have så mange ting at tænke på udover håndbolden,” siger Ronnie, som færdiggør sit studie til januar.

Hovedpersonen erkender, at det ikke har været nogen nem beslutning, og at han og holdet i den seneste tid har været igennem en knap så sjov periode uden sejre. Han er dog meget opsat på at aflevere et ligahold, når han til sommer stopper i klubben.

”Der er så mange gode mennesker i Lemvig-Thyborøn Håndbold og hele holdet er jo ligesom en stor familie,” fortæller han, og samtidig roser han klubben og fansene for at have støttet ham.

Vi glæder os til at følge Ronnie og resten af LTH-mandskabets kamp for overlevelse i denne sæson, og derefter vil vi ønske ham al mulig held og lykke fremover!