Ribe-Esbjerg tog det længste strå i den tredje træningskamp

LTH’erne kom godt fra start og var foran 5-9 efter en god start i målet af Simon Egtved, som fik de første 30 minutter, mens Thomas Damgaard var flyvende i den anden ende fra opgørets start.

Men så fik hjemmeholdets, Agust Björgvinsson, godt fat i målet, og derfor var han medvirkende til at hjemmeholdet kunne gå til pause foran 13-12.

Den islandske landsholdsmålmand fortsatte sit gode spil i anden halvleg med flere store redninger, hvilket også betød, at LTH’erne faktisk kom frem til gode chancer, men også manglede den sidste skarphed foran mål.

På minussiden var returløbet ikke godt og antallet af tekniske fejl var for høje. Det var også en træningskamp, hvor Dennis Bo prøvede mange formationer og opstillinger i begge ender af banen.

Det hele endte med et nederlag på 30-25 i sæsonens tredje træningskamp. På fredag jagter vi opstartens første sejr, når Skive fH er modstanderen i Stoholm.

Slutresultat: 30-25 (13-12)

LTH-målscorere: Jonathan Würtz 5 mål, Jesper Kokholm 4 mål, Mats Gordon Krog 4 mål, Jon Katballe 3 mål, Thomas Damgaard 3 mål, Fredrik Clementsen 2 mål, Jorn Smits 2 mål, Niels Lindholt 1 mål, Jacob Hessellund 1 mål