Rekordernes aften i Lemvig

Fredag aften spillede LTH uafgjort mod KIF Kolding hjemme i Arena Vestjylland Forsikring. Det var dog ikke det eneste der var på programmet. Inden kampen var der lagt op til stor fest, da vores fantastiske sponsorer skulle cykle penge ind til klubben ved LTH Rally 2022.

Vi starter lige med at komme kort ind på kampen. KIF Kolding kom bedst ud til kampen, og det var tydeligt, at det var et hold, der kæmpede for at komme fri fra de direkte nedrykningspladser. Gæsterne kunne derfor gå til pause med en føring på 10-13.

I anden halvleg skiftede momentum, og med 7 minutter igen kom LTH foran 24-23, da Thomas Damgaard fandt vej til netmaskerne. LTH'erne var også foran 25-23, men med en scoring til allersidst fra KIF's Peter Balling måtte de to hold dele i porten. Kampen endte 26-26, hvilket må siges at være et fair resultat, da det sagtens kunne have gået begge veje.

Det ene point betyder, at LTH nu er på 18 point i HTH Herreligaen, hvilket tangerer rekorden for flest point i en ligasæson for "de røde". I 2010/11-sæsonen endte LTH med 18 point, hvilket var rekord for antal point indtil fredag aften.

Det var den første rekord, der blev sat fredag aften i Arena Vestjylland Forsikring. 

Der blev faktisk også sat en rekord mere denne festfyldte aften.

Vi skruer lige tiden tilbage til cirka en time før kampstart. Her havde 12 forskellige cykler med sponsorer, fans og folk tilknyttet klubben kørt en times cykelspinning, hvor virksomheder og private havde sponseret penge til rytterne.

Efter den ene times spinning kunne det samlede beløb så gøres op, og her kunne man præsentere, at der var blevet cyklet hele 613.264 kroner ind til LTH, hvilket også var rekordstort.

Alt i alt var det en rigtig god aften for Lemvig-Thyborøn Håndbold. Der skal derfor lyde et stort tak til alle sponsorer, fans, frivillige og alle andre, der var med til at gøre denne aften unik. Tusind tak!

Næste opgave for Lemvig-Thyborøn Håndbold er på fredag, hvor HTH Herreligaens førerhold fra GOG kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring.

Slutresultat: 26-26 (10-13)

LTH-udvisninger: 1, KIF-udvisninger: 1

LTH-målscorere:
Rasmus Porup 5 mål
Thomas Damgaard 5 mål
Mads Thymann 3 mål
Nicolaj Spanggaard 3 mål
Mikkel Sandholm 3 mål
Frederik Iversen 2 mål
Jorn Smits 2 mål
Niels Lindholt 1 mål
Nicolai Pugholm 1 mål
Christian Holm 1 mål