Rekordernes aften

Lemvig-Thyborøn Håndbold havde lidt svært ved at finde fodfæste fra start i fredagens kamp, men takket være nogle gode redninger fra Svend Rughave i LTH-målet, var drengene stadig med i kampen. Efter et kvarters spil var Ribe-Esbjerg foran 4-7, men et par udvisninger til gæsterne hjalp LTH'erne tilbage i opgøret. Derfor kunne vi gå til pause med et uafgjort resultat - nemlig 13-13.

Anden halvleg startede bedre end første. Efter 37 minutters spil kunne kaptajnen, Nicolai Pugholm, bringe os i front med 17-14. En føring som LTH bevarede det meste af anden halvleg. I slutminutterne blev det dog en smule hektisk. Ribe-Esbjerg kom tilbage, og stillingen var på et tidspunkt 26-25, men kontakt formåede gæsterne aldrig at skabe.

Det havde de ellers rig mulighed for, da hjemmeholdet tog mange forhastede og forkerte beslutninger i slutminutterne. Kontrabolde blev kastet væk, mens der også blev brændt på tomt mål. Men en indskiftet Nicklas Graugaard diskede op med en række vigtige redninger, da der var allermest brug for dem.

Det betød, at LTH kunne juble over en sejr på 29-27, da kampen var slut. Det var femte gang i træk, at LTH gik fra banen ubesejret i denne sæson. Det betyder, at holdet nu har 10 point og ligger på 7. pladsen i HTH Herreligaen. 

Det er første gang, at LTH vinder tre kampe i træk i HTH Herreligaen, mens man heller ikke har været ubesejret i fem kampe. Man kan derfor roligt sige, at der var tale om rekordernes aften.

Næste opgave er lørdag den 20. november, hvor GOG venter på udebane.

Slutresultat: 29-27 (13-13)

LTH-udvisninger: 1, REHH-udvisninger: 5

LTH-målscorere:
Jesper Kokholm 7 mål
Nicolaj Spanggaard 6 mål
Thomas Damgaard 3 mål
Mads Thymann 2 mål
Frederik Iversen 2 mål
Jorn Smits 2 mål
Jacob Hessellund 2 mål
Rasmus Porup 2 mål
Svend Rughave 1 mål
Niels Lindholt 1 mål
Nicolai Pugholm 1 mål