Rasmus Thiemer-Jensen er ny assistent i LTH

Lemvig-Thyborøn Håndbold kan i dag præsentere Rasmus Thiemer-Jensen som ny assistenttræner i klubben. Rasmus har tidligere spillet håndbold på højeste plan, mens han de seneste år har haft trænerroller i Fredericia og DHF.

Rasmus Thiemer-Jensen er navnet på den nye assistenttræner i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Hvis navnet lyder bekendt, er der en god grund til dette. Rasmus har selv spillet håndbold på højeste plan, og har repræsenteret flere klubber i den danske liga heriblandt GOG, Bjerringbro-Silkeborg og KIF Kolding. Siden karrierestoppet har Rasmus kastet sig over trænergerningen, og fra næste sæson er det Lemvig-Thyborøn Håndbold, som får glæden af at have den tidligere stregspiller på sidelinjen.

”Igennem en længere årrække har Lemvig-Thyborøn Håndbold været i en fantastisk udvikling som klub, hvor man er gået hen og blevet en etableret ligaklub. Jeg har hørt fra andre, at det er en god klub med en masse gode mennesker, mens jeg har et billede af, at det er en velfungerende klub. Efter mine snakke med klubben har jeg også fået dette indtryk, så jeg glæder mig til at blive en del af LTH,” lyder det fra den kommende LTH-assistent.

Selvom Rasmus kun er 33 år gammel, er det alligevel over tre år siden, at han sidst har spillet en håndboldkamp og sidenhen har han måtte stoppe karrieren grundet skader. Karrierestoppet kom ubelejligt, men den tidligere håndboldspiller har nu kastet sig over trænergerningen.

”Da jeg blev skadet for tre-fire år siden, følte jeg slet ikke, at jeg var færdig med håndbolden. Faktisk havde jeg håbet på at kunne spille 5-10 år mere, og derfor var jeg også ærgerlig over, at kroppen sagde fra dengang. Jeg har altid enten haft noget uddannelse eller arbejde ved siden af håndbolden, så da jeg ikke kunne spille håndbold mere, var jeg også meget afklaret med, at der er andre ting som kan give mig værdi, og det er blandt andet at være håndboldtræner,” fortæller Rasmus Thiemer-Jensen.

I det seneste år har håndbolden fyldt knap så meget som vanligt for Rasmus. Han har i løbet af året været talentudvikler hos Dansk Håndbold Forbund, men jagten på at få håndbolden ind under huden på ugentlig basis igen, har bragt ham til Lemvig-Thyborøn Håndbold til sommer.

”Det er første gang i 30 år, at jeg nu har haft et år, hvor jeg ikke har haft klubhåndbolden tæt på kroppen. Det har også gjort mig bevidst om, at jeg har svært ved at undvære det. Heldigvis har jeg været en del af talenttræningen i DHF, men det er jo kun få gange i løbet af et år, at vi samles. Jeg mangler noget håndbold i hverdagen, hvor jeg sammen med et hold skal forberede mig frem mod næste kamp, hvor man kan udvikle sig og se, hvor mange point man kan få i løbet af en sæson,” slutter Rasmus Thiemer-Jensen, som fortsætter med at være talentudvikler hos DHF sideløbende med sin stilling som assistenttræner i LTH.

Sportschef: Et rigtig godt match

Sportschefen i Lemvig-Thyborøn Håndbold, Lars Broe, glæder sig til at få Rasmus ind omkring holdet, og han er sikker på, at han er det helt perfekte match til klubben og til Dennis Bo Jensen.

”Vi har i vores arbejde med at finde klubbens kommende assistenttræner haft flere rigtig spændende emner i spil til jobbet. Vi har været glade for den interesse, der har været for klubben.  Valget er faldet på Rasmus Thiemer-Jensen, som vi ser som et rigtig godt match til samarbejdet med Dennis Bo Jensen, men også til de fokusområder som vi arbejder med i LTH. Rasmus kommer med et flot cv som spiller, der har bragt ham rundt i mange af de danske topklubber, hvor han altid har været garant for benhårdt arbejde. Den samme store ihærdighed, har han bragt med videre i trænergerningen, hvor han med et par år i bagagen som assistent i Fredericia og som talenttræner i DHF har nogle kvaliteter, vi glæder os til at få med på holdet og ind i klubben.  På samme måde som vi gerne vil arbejde med talentfulde spillere, håber vi også på, at vi kan være med til at udvikle fremtidige toptrænere, og her ser vi Rasmus som en træner, der er godt på vej mod den hylde,” fortæller Lars Broe.

Lemvig-Thyborøn Håndbold og Rasmus Thiemer-Jensen har indgået en to-årig aftale. Rasmus starter i sit nye job den 1. juli 2023, og vi glæder os til at byde ham velkommen i klubben.