Porsholdt tilbage i rødt!

Det er med kort varsel lykkedes at få en aftale i stand med en gammel kending i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Mathias Porsholdt vender tilbage for resten af sæsonen på en lejeaftale fra TTH Holstebro.

”Først og fremmest glæder jeg mig meget til at spille i Lemvig-Thyborøn Håndbold igen. Det er en god mulighed for mig her sent i sæsonen. Jeg har tidligere været i klubben, hvor jeg virkelig befandt mig godt og derfor er det med store glæde, at jeg nu igen kan trække den røde trøje over hovedet, og spille foran et altid veloplagt publikum i Arena Vestjylland Forsikring,” lyder det fra Mathias Porsholdt.

Det har været et par intense uger efter Jonathan Würtz blev hentet retur til Skjern Håndbold. Absolut ikke nogen let opgave så sent i sæsonen og derfor vækker aftalen med Porsholdt ekstra stor begejstring.

”Vi er meget glade for aftalen med Mathias er kommet i stand. Med afgangen af Jonathan Würtz efterlod det os med en stor udfordring både offensivt og defensivt. Porsholdt har stor erfaring fra HTH Ligaen og derfor er vi glade for, at vi har kunne få en så erfaren spiller ind sent i sæsonen. Foruden store defensive kompetencer, så giver det os også nogle flere strenge at spille på rent offensivt. Han kommer med al sandsynlighed ikke til at løsne mange skud fra venstreback, men derimod kan vi spille med andre facetter i angrebet,” fortæller sportschef, Lars Broe.

Sæsonen går ind i en afgørende fase og derfor har det været et springende punkt at stå stærkt rustet til den spændende periode der står for døren.

”Vi er langt henne i sæsonen og vi står nu overfor den afgørende del af sæsonen. Det handler jo i bund og grund om at få skrabet så mange point sammen i den resterende del af grundspillet, så vi kan tage point med over i nedrykningsspillet. Med Vilhelm ude resten af sæsonen og Würtz’ afgang til Skjern, så er det alfa og omega at vi kan mønstre et bredt og slagkraftigt hold her sent i sæsonen. Vi har en klar tro på at vi er et godt sted og med tilføjelsen af Mathias Porsholdt, så er vi endnu mere fortrøstningsfulde. Det er virkelig en kvalitetsspiller vi har fået ind i truppen, som også har været vant til at stå i afgørende kampe før og ligeledes kender klubbens DNA indgående fra hans tidligere tid i Lemvig-Thyborøn Håndbold,” siger Lars Broe.

Alt fokus er rettet mod nye opgaver og returneringen til Lemvig-Thyborøn Håndbold starter under varmere himmelstrøg på Porto Santo i det portugisiske øhav.

”Det er en god mulighed for mig at lære mine nye holdkammerater at kende på turen. Der er selvfølgelig nogen jeg kender fra min tid her sidst, og ligeledes har vi trænet mod hinanden. En træningslejr er altid intens og hård, men den giver også mulighed for en masse sociale aktiviteter og mulighed for at få snakket om en masse taktiske facetter igennem. Derfor passede det perfekt at komme til LTH før afgangen til Porto Santo. Der venter os en masse spændende kampe i den næste periode og nu ser jeg bare frem til det hårde arbejde og kampene der venter forude,” slutter den ”nye” LTH’er.

Lemvig-Thyborøn Håndbold byder Mathias Porsholdt velkommen hjem, og vi glæder os til at se ham trække den røde trøje over hovedet igen.