Point igen

11 point er det lykkedes LTH at skrabe sammen i de seneste 9 opgør. For fjerde gang i streg kommer man hjem fra en udebanetur uden et nederlag. Præstationerne de sidste måneders tid er ikke til at tage fejl af. LTH er og bliver et ligahold. Det har vi her i det vestjyske for alvor slået en fed streg under.

På trods af det faktum, at gårsdagens kamp mod Fredericia HK havde minimale konsekvenser for sæsonen, så var det stadigvæk et sultent og selvtillidsfuldt mandskab, der troppede op i Thansen Arena.

Generelt for begge hold blev der lagt enorm vilje og intensitet ind i kampen. Mandskaberne gav den under hele kampen fuld gas, og det var en fornøjelse at se hele LTH-Bænken juble højlydt ved hver enkelt scoring og redning.

De små-skadede spillere fik af gode grunde lov at se kampen fra sidelinjen i dag. Dette gav mere spilletid til fx Nikolaj Spanggaard, som i dagens opgør leverede en fremragende præstation. 6 mål på 7 skud. Kun rosende ord skal den unge højre back have.

Hele første halvleg var generelt en tæt affære. Selvom Fredericia kom foran 2-0 og 3-1, så gik der ikke længe før LTH fik bedst fat i kampen. Solidt forsvarsspil var nøglen til succes, og selvom Fredericia fik scoret deres mål, så var det i de perioder hvor LTH-forsvaret holdt FHK skytterne fra fadet, at vi kunne trække fra. I angrebet leverede hele holdet på skift. Selvom Tellerup fik taget et par bolde, så kom LTH til store chancer i næsten hvert angreb. Chancer der i de fleste tilfælde blev konverteret til mål. Ronnie i målet var også med til at sørge for, at LTH gik til i pause med en føring på 17-15.

2.halvleg var både op og ned. De første 15 minutter var en fornøjelse at se. Dueller blev vundet, stregen blev fundet og 7 mod 6 spillet fungerede. Var det ikke for 3 stolpeskud fra vores side, så havde vi været foran med 6-7 mål, og måske endda lukket kampen. Efter de sidste 15 minutter sneg fejlene sig desværre ind. Lidt kontroversielle dommerkendelser, marginaler der gik imod LTH og scoringer i tomt mål fra FHK, gav dem en føring på plus 2 med 7-8 minutter igen. Et par udvisninger imod Fredericia og iskoldt angrebsspil af LTH fik dog flyttet kampen tilbage på LTH’s præmisser – Det skal også lige nævnes at LTH scorede på alle deres straffekast i dag, Jesper Kokholm var sikker i sine eksekveringer. Målene på straffekast var i den grad en vigtig del i vejen tilbage i kampen. Minus 2 blev til plus 1, da Mads Thymann bragte os foran 30-29, inden det desværre lykkedes FHK med 3 sekunder igen at udligne til kampens resultat 30-30.

Alt i alt endnu en meget meget fin præstation af LTH. Flere spillere fik igen vist deres værd, og holdet fik for alvor cementeret deres position som ligahold værende værdigt. Sidste kamp i dette års udgave af HTH-herreligaen finder sted på lørdag hvor LTH tager imod Mors-Thy klokken 14:00.

Kampen bliver selvfølgelig livestreamet, hvis ikke TV2 sender håndbold på samme tid.

Målscorere: Nicolaj Spanggaard 6, Mads Thymann 6, Jesper Kokholm 5, Mark Nikolajsen 4, Pelle Schilling 3, Niels Lindholt 2, Nicolai Pugholm 1, Mikkel Sandholm 1, Søren Nørgaard 1, Thomas Damgaard 1.

Stillingen undervejs: 3-1, 5-4, 6-7, 10-11, 13-14, 15-17. 16-20, 19-22, 24-25, 28-26, 29-30, 30-30

Skrevet af Mads Visholm