Optakt: Ribe-Esbjerg HH vs. LTH

Fredag aften spiller Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane mod Ribe-Esbjerg. "De røde" har indtil videre spillet fire kampe i HTH Herreligaen i denne sæson, hvor det endnu ikke er blevet til point. Omvendt har fredagens modstander fået point i tre af de fire første kampe. Hvis Dennis Bo Jensens tropper skal trække sig sejrrigt ud af fredagens duel, er der en ting som bliver afgørende, hvis du spørger Thomas Damgaard.

"For at få to point fredag kræver det godt angrebsspil, så vi får lukket ned for deres kontraspil, hvor de har deres forcer. Defensivt skal vi fortsætte det gode arbejde, men det vigtigste er få afsluttet vores angrebsspil, så de ikke får alt for mange nemme mål, for jeg har en stor tro på, at vi kan holde dem fra mange scoringer, når vi spiller 6 mod 6," lyder det fra Thomas Damgaard, som bliver bakket op af holdkammeraten, Mats Gordon Krog.

"Hvis vi skal lukke ned for deres kontrafase kræver det, at vi skal være skarpe i vores angrebsspil og få nogle kvalificerede afslutninger på mål, så vi har muligheden for at komme hjem. Afslutningerne skal helst ende med en scoring, men som minimum være kvalificerede og ikke sløsede. Dertil skal vi også undgå at lave for mange tekniske fejl, ellers ved vi, at vi bliver straffet hårdt," udtaler venstre fløjen.

Selvom der stadig står et nul ud for LTH i tabellen, har holdet spillet rigtig gode kampe, hvis man lige ser bort fra udekampen mod Aalborg Håndbold. Derfor er optimismen stadig stor i truppen, selvom tabellen godt kan vise et mere negativt udtryk. I tre ud af fire kampe har det været marginalerne, som har været afgørende, og de her marginaler arbejder drengene benhårdt på at få over på deres side.

"Vi arbejder stenhårdt hver dag til træning for at finpudse vores spil og blive mere sammenspillet, men hvis vi kan være med lang tid nok i kampen, så tror jeg helt sikkert på, at marginalerne nok skal begynde og gå vores vej, og så får vi også point på kontoen. Derfor handler det om at levere en god præstation, og så er jeg overbevist om, at det er os, der står med pointene til sidst," fortæller Damgaard.

Også Mats Gordon Krog ser fine chancer fredag aften, men har samtidig stor respekt for Ribe-Esbjerg, som LTH allerede har mødt to gange i denne sæson. En gang i en træningskamp og en gang i pokalturneringen, hvor holdet med den tidligere LTH-træner, Anders Thomsen, ved roret har trukket sig sejrrigt ud af begge gange.

"Jeg synes vi har fine muligheder, men jeg synes også Ribe-Esbjerg er et godt hold. Når det så er sagt, er det ikke et hold, som vi ikke kan måle os med," slutter Mats Gordon Krog

Der er kampstart i Blue Water Dokken klokken 18 fredag aften, og du kan følge opgøret live i Tophåndbold appen eller via vores Instagram-profil!

DOWNLOAD TOPHÅNDBOLD APPEN

FØLG OS PÅ INSTAGRAM