Optakt: LTH vs. TTH Holstebro

Onsdag aften gælder det den tredje kamp på en uge for LTH's vedkommende, når storebror fra TTH Holstebro lægger vejen forbi Arena Vestjylland Forsikring. Det er et af de opgør som fansene ser rigtig meget frem til, og Jacob Hessellund glæder sig også til at skulle møde naboerne igen.

"Jeg glæder mig altid til at møde TTH Holstebro, men når det så er sagt, er det en kamp som alle mulige andre, som vi skal ind og spille. Vi er stadig et meget nyt hold med stor udskiftning, så vi har stadig en kæmpe opgave i at få spillet det her hold sammen," lyder det fra "Hess".

Lemvig-Thyborøn er fortsat uden sejr i sæsonens første tre kampe i HTH Herreligaen, og holdet har siden nederlaget i Aalborg haft fokus på sig selv og fået spillet holdet endnu mere sammen.

"Vi har haft fokus på at kigge på, hvilke ting som har fungeret godt i de første tre kampe, mens vi har arbejdet på at få barberet noget af det væk, som har fyldt. Her tænker jeg blandt andet på antallet af tekniske fejl, som vi gerne skulle minimere. Så det er noget med at dyrke de gode ting, mens vi minimerer fejl med mere," siger LTH-fløjen.

Til ligapremieren på hjemmebane var der en god stemning og mange tilskuere, hvilket spillerne som altid sætter enorm pris på. Til onsdagens lokalopgør har LTH oplevet en kæmpe interesse for at komme ind og se kampen, hvilket også betød, at vi kunne melde udsolgt af siddepladser i starten af denne uge. LTH's færøske landsholdsspiller, Vilhelm Poulsen, glæder sig endnu en gang til, at løbe på banen i Arena Vestjylland Forsikring.

"Det bliver helt sikkert en mega fed kamp onsdag, hvis man tænker tilbage på sidste hjemmekamp mod Fredericia, hvor der var gang i lægterne, men at der kommer endnu flere denne her gang, glæder jeg mig til at opleve," fortæller Vilhelm Poulsen.

LTH er som skrevet uden sejr i sæsonens tre første ligakampe. Et hold som fik brudt koden i weekenden var TTH Holstebro, som i sidste sekund sikrede sig sæsonens første sejr og point, da Skanderborg Aarhus blev besejret med 28-27. Vilhelm Poulsen håber på, at "de røde" kan få slettet nullet på tabellen efter onsdagens kamp, som bliver hans første lokalopgør af slagsen.

"Jeg glæder mig til at prøve mit første lokalopgør mod TTH Holstebro, hvor vi samtidig jagter vores første sejr, hvilket forhåbentlig kommer onsdag aften. TTH har også haltet lidt på det seneste, men kom ovenpå i weekenden, hvor de fik sæsonens første sejr," udtaler Vilhelm Poulsen, som fortæller at han og resten af truppen tror på en intens kamp, som de glæder sig rigtig meget til.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.30 i Arena Vestjylland Forsikring, og selvom siddepladserne til kampen er væk kan du stadig få fingrene i en ståplads. Er du forhindret i at overvære kampen live i hallen, kan opgøret ses direkte på TV2 Sport eller følges via livescore i Tophåndbold appen!

Er du sæsonkortholder med fast siddeplads, men er forhindret til kampen, vil vi blive meget glade, hvis vi fik lov til at sælge din(e) plads(er) videre til andre blot til denne kamp. Hvis dette er tilfældet kan du skrive en mail til Andreas Kejser på ak@lt-haandbold.dk

KØB BILLET TIL LOKALBRAGET HER