Ny fløj og kontraktforlængelse

Man glemmer tit, at Christian Holm kun er 22 år, når man ser ham på en håndboldbane. Han tager beslutninger som kun de mest rutinerede playmakere gør, og derfor er der ingen tvivl om, at LTH-playmakeren besidder et kæmpe talent. Holm har gang i sin tredje sæson i klubben, og nu har han sat sin signatur på en to-årig kontraktforlængelse.

”Jeg har valgt at forlænge min kontrakt i Lemvig, da jeg synes at klubben er i gang med en god udvikling. Det er en udvikling som jeg gerne vil være en del af og bidrage til. Jeg trives i klubben, og vi leverer på et sportsligt godt niveau, så det var en nem beslutning at fortsætte samarbejdet,” fortæller Christian Holm.

Og fortsætter:

”Klubben har givet mig en masse gode oplevelser, både til træning, men især til vores hjemmekampe foran vores fantastiske publikum. Det er derfor et godt sted for mig at fortsætte min udvikling som håndboldspiller. Jeg håber, at både jeg såvel som klubben, kan blive ved med at lægge lag på vores niveau, så vi sammen kan hæve vores ambitioner.”

Sportschef Lars Broe håber og tror også på, at Christian kan udvikle sig endnu mere i de kommende sæsoner:

”Jeg synes personlig, at Christian er den spiller i truppen, som har potentialet til at komme længst, og vi håber meget på, at kunne være med til at udvikle ham til at kunne begå sig i en top-6 klub som en bærende profil. Han begår sig godt i begge ender af banen og har en fantastisk spilforståelse og gode lederegenskaber, så vi håber, at han kan holde sig fri af skader, og så er jeg sikker på, at vi kun har set begyndelsen af en flot karriere,” siger sportschefen.

LTH henter fløj i KIF Kolding

Hvis man så Lemvig-Thyborøn Håndbolds første ligakamp i denne sæson, kan man ikke have undgået at lægge mærke til Mats Gordon Krog. Venstre fløjen strålede og var en af hovedårsagerne til at KIF hentede de to point. 9 mål på 10 afslutninger blev det til for Krog. Fra næste sæson trækker han den røde LTH-trøje over hovedet, og er dermed klar til at score mål for vestjyderne i stedet. En udfordring hovedpersonen glæder sig til.

”Jeg forventer ved skiftet til Lemvig-Thyborøn Håndbold at kunne fortsætte min udvikling som håndboldspiller, og derved hjælpe holdet til succes. Derudover glæder jeg mig til at mærke den intense stemning i hallen og opbakningen fra tilskuerne! indtil nu har jeg kun prøvet at mærke stemningen som modstander, og det har ikke altid været lige sjovt, så det bliver godt at stå på den anden side,” siger den 27-årige venstre fløj.

”Som person er jeg et socialt og positivt menneske, som nyder at være sammen med min kæreste, venner og familie. Jeg er født og opvokset på Fyn, hvor jeg også har uddannet mig til gymnasielærer i idræt og matematik. Det indtryk jeg har fået af folk i klubben, matcher mine værdier godt og derfor er det også med stor glæde og spænding at jeg ser frem mod den kommende sæson og glæder mig til at se, hvad det nordvestjyske har at tilbyde.”

Selvom Mats er kendt for at score mange mål, er det ikke kun i den offensive ende af banen, at han har noget at tilbyde.

”Mats og LTH bliver et fantastisk godt match, hvor vi får en spiller ind på holdet, der har nogle klare kvaliteter angrebsmæssigt, men også i den anden ende af banen, hvor han blandt andet kan dække op i en fremskudt rolle. Samtidig kan vi se, at Mats har noget topscorerpotentiale, hvilket vi selv fik at mærke, da han afgjorde kampen i Kolding,” udtaler Lars Broe.

Tilgangen af Mats betyder også, at vi efter denne sæson skal sige farvel og tak til Frederik Iversen. Vi vil gerne takke Frederik for indsatsen, og vi glæder os over fortsat at have ham på holdkortet i resten af sæsonen, hvor han får en afgørende rolle i at sikre overlevelse til klubben.