Nederlag trods god indsats

Stemningen var der, spillet var godt, chancerne var der, men det blev alligevel til et nederlag på 24-25 til Fredericia HK i sæsonens første hjemmekamp i HTH Herreligaen. Skarpheden på straffekast var der dog ikke, hvilket blev afgørende, da LTH brændte fem ud af syv straffekast.

En fuldstændig lige kamp, hvor Fredericia havde marginalerne på sin side. LTH'erne havde dog lært af sine fejl fra de to første kampe i denne sæson. Fokus var der igennem hele kampen, mens overtalsspillet fungerede.

Dennis Bo Jensens tropper havde teten fra anden halvlegs start trods et direkte rødt kort til Jonathan Würtz. I slutningen af opgøret blev gæsternes Emil Tellerup sendt på banen og leverede kampafgørende redninger. Tellerup var dog ikke den eneste keeper, som var i fokus onsdag aften i Arena Vestjylland Forsikring.

Simon Egtved stod en flot kamp for LTH, og med sine knap 40 procent fik han tændt op under en godt besøgt hjemmebane, som leverede fantastisk opbakning igennem hele kampen.

Når man selv synes man spiller en god kamp, gør det selvfølgelig ekstra ondt, at det ikke giver point. Den følelse stod alle LTH'ere med, da kampen var slut og Fredericias Kristian Stoklund kort før tid havde sendt den afgørende bold i nettet.

Der var mange gode takter og tage med fra dagens kamp, og det vidner om, at der ligger point og venter forude. Næste chance for point er lørdag, hvor turen går til Aalborg for at møde guldfavoritterne. Det siger sig selv, at vi er kæmpe underdogs til dette opgør, men drengene går på banen og arbejder stenhårdt for de to point.

Slutresultat: 24-25 (12-12)

LTH-udvisninger: 2, FHK-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Thomas Damgaard 5 mål
Jacob Hessellund 4 mål
Jorn Smits 3 mål
Jesper Kokholm 3 mål
Christian Holm 3 mål
Mats Gordon 1 mål
Jon Katballe 1 mål
Niels Lindholt 1 mål
Vilhelm Poulsen 1 mål
Fredrik Clementsen 1 mål
Jonathan Würtz 1 mål