Nederlag til Mors-Thy

Onsdag aften spillede LTH’erne sin femte træningskamp ud af seks inden sæsonen for alvor går i gang. Sæsonens femte test endte med et nederlag på 28-33 til et stærkt spillende Mors-Thy-mandskab.

Omkring 300 mennesker var onsdag aften samlet til træningskamp og spillerpræsentation, da LTH krydsede klinger med Mors-Thy Håndbold.

I modsætningen til fredagens træningskamp mod Skive fH var forsvarsspillet ikke imponerende, hvilket gjorde betingelserne svære for Lemvig-Thyborøns to keepere. Dertil skal det også siges, at LTH’erne var oppe imod et rigtig godt mandskab, som spillede en rigtig god håndboldkamp.

Holdene var ellers meget jævnbyrdige i starten af opgøret, men alligevel kunne gæsterne gå til pause foran 11-15.

På plussiden kan man nævne moralen, for selvom tingene ikke kørte for Dennis Bo Jensens tropper, stoppede man aldrig med at kæmpe videre. Med 10 minutter igen var Mors-Thy foran med 20-29, men takket være god moral, især fra Jorn Smits, pyntede man på resultatet og tabte kun med 28-33.

Næste træningskamp for LTH er på fredag, hvor de norske vicemestre fra ØIF Arendal venter. Denne kamp spilles i Thisted med kampstart klokken 15.30.

Slutresultat: 28-33 (11-15)

LTH-målscorere:
Jorn Smits 8 mål
Vilhelm Poulsen 4 mål
Jacob Hessellund 3 mål
Jesper Kokholm 3 mål
Christian Holm 3 mål
Mats Gordon Krog 2 mål
Fredrik Clementsen 2 mål
Jon Katballe 1 mål
Niels Lindholt 1 mål
Jonathan Würtz 1 mål