Nederlag i ligapremieren

Ligapremieren startede ellers som lyn og torden for LTH'erne og især Thomas Damgaard. Efter godt halvandet minut var stillingen 0-3 til de røde - alle tre mål var blevet scoret af Thomas Damgaard.

Efter 9 minutters spil lykkedes det hjemmeholdet at skabe kontakt igen, da Kasper Kildelund udlignede til 5-5. Herefter overtog GOG styrepinden. Det betød, at stillingen ved pausen var 18-15 til hjemmeholdet.

I anden halvleg trak GOG yderligere fra og muligheden for point røg længere væk. Med 8 minutter igen kunne dagens farligste LTH'er, Jonas Langerhuus reducere til 30-25, men tættere på kom "de røde" ikke.

Slutresultatet lød på 35-28, og dermed endte ligapremieren med et nederlag. Det var en kamp, hvor drengene kæmpede det bedste de havde lært, men GOG var som forventet en stor mundfuld. Særligt Morten Olsen førte sig frem foran sit nye hjemmepublikum, hvor han diskede op med den ene lækre frispilning til stregen efter den anden.

Forsvaret havde svært ved at sætte en stopper for de hurtige GOG-spillere, hvilket fik dommerne til at dømme hele 10 straffekast til fynboerne, som alle blev udnyttet. Anders Thomsens tropper leverede en fornuftig indsats, hvilket tegner godt for resten af sæsonen.

Næste opgave er allerede på mandag, hvor der venter endnu en stor mundfuld, når de danske mestre fra Aalborg kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring. Aalborg vandt her til aften med hele 40-27 over KIF Kolding.

Slutresultat: 35-28 (18-15)

GOG-udvisninger: 5, LTH-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Jonas Langerhuus 7 mål
Thomas Damgaard 6 mål
Pelle Schilling 4 mål
Nicolaj Spanggaard 3 mål
Rasmus Porup 3 mål
Mikkel Sandholm 2 mål
Mark Nikolajsen 1 mål
Mads Thymann 1 mål
Frederik Iversen 1 mål