Nederlag i Fredericia

Fredag aften var Anders Thomsens tropper i Fredericia for at jagte point til overlevelseskampen, og det gik fint de første 13 minutter, hvor vestjyderne var med til stillingen 7-6, men så gik det hele i stå for LTH'erne.

11 minutter uden scoringer resulterede i, at stillingen 7-6 blev ændret til 14-6. Begge hold fik scoret to mål inden pausen, hvilket gav os en pausestilling på 16-8 til hjemmeholdet.

Hvis vi skal have point må man aldrig gøre det så svært for sig selv efter bare en halvleg. Der skulle et større mirakel til, hvis Lemvig-Thyborøn skulle vende kampen.

Det mirakel lå rent faktisk og lurede i horisonten, da Jesper Kokholm efter 39 minutters spil kunne reducere til 19-15, men tættere på kom LTH ikke, og Fredericia øgede føringen igen.

Mange fejlafleveringer og dårlige beslutninger var med til at cementere nederlaget på 31-23 for Lemvig-Thyborøn. Det skal der rettes op på til næste kamp, som er imod medaljeaspiranterne fra GOG, for ellers kunne det se ud til at blive en rigtig svær kamp - mere end den er i forvejen.

Slutresultat: 31-23 (16-8)

FHK-udvisninger: 6, LTH-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Jesper Kokholm 8 mål
Thomas Damgaard 3 mål
Rasmus Porup 3 mål
Nicolaj Spanggaard 2 mål
Mads Thymann 2 mål
Niels Lindholt 2 mål
Nicolai Pugholm 1 mål
Jonas Langerhuus 1 mål
Mark Nikolajsen 1 mål