Nederlag i Esbjerg

Fredag aften var LTH på besøg i Blue Water Dokken, hvor holdet jagtede sæsonens første sejr. Sejren udeblev, og det var et slukket LTH-mandskab, som sad i omklædningsrummet efter kampen.

I løbet af første halvleg havde Lemvig-Thyborøn ellers godt styr på kampen, og var foran med 6-9, men alligevel måtte man gå til pause bagud 16-14. Anden halvleg startede dårligt set med nordvestjyske briller. Dennis Bo Jensens tropper kom nemlig hurtigt stort bagud.

Stillingen var blandt andet 25-17 på et tidspunkt, mens hjemmeholdet også var i front med 27-19, men en af de positive elementer fra aftenens kamp var moralen. Selvom det så svært ud var Lemvig-Thyborøn tæt på at komme tilbage i kampen. Fire LTH-mål i træk betød, at stillingen pludselig var 27-23, hvilket var tæt på at ryste Ribe-Esbjerg, men det var ikke nok. Hjemmeholdet kunne derfor køre en sikker sejr på 31-25 hjem.

På minussiden brænder LTH fire straffekast, hvilket dog på den anden side vidner om, at man kommer frem til gode chancer, men mangler den sidste skarphed. På plussiden kan man ikke komme udenom Thomas Damgaard, som var storspillende og scorede 10 mål. De fire første mål for Lemvig-Thyborøn blev sat ind af Damgaard.

Næste opgave for LTH er på tirsdag, hvor KIF Kolding kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring. Her jagter drengene sæsonens første point.

Slutresultat: 31-25 (16-14)

REHH-udvisninger: 2, LTH-udvisninger: 2

LTH-målscorere:
Thomas Damgaard 10 mål
Jorn Smits 6 mål
Jon Katballe 3 mål
Niels Lindholt 2 mål
Vilhelm Poulsen 2 mål
Jacob Hessellund 1 mål
Jesper Kokholm 1 mål