Nederlag i Århus trods god start

LTH og Mads Thymann startede som lyn og torden. 3 Thymann-mål på 4 minutter og LTH var foran 0-3. Vestjyderne udbyggede føringen og efter 13 minutter kunne Nicolaj Spangaard udbygge føringen til 2-7.

Men så kom hjemmeholdet i gang og især Jon Katballe fandt vejen igennem på højre backen, hvor det enten blev til mål eller straffekast. Efter 17 minutter havde Århus indhentet lidt på Anders Thomsens tropper - stillingen var 6-8.

Med en scoring i de døende sekunder fik Århus reduceret til pausestillingen 12-13.

Fra anden halvlegs start havde LTH'erne svært ved at komme igennem en bundsolid Århus-defensiv. Skuddene endte i paraderne, mens de resterende blev pillet af Jens Fredsgaard i hjemmeholdets mål. Derudover lavede vestjyderne alt for mange fejl i angrebsspillet.

Efter 50 minutters spil var Århus foran med 23-18. Trods det faktum, at det i en lang periode lykkedes at holde hjemmeholdet fra scoringer, kneb det med at få puttet bolden ind i den anden ende. Dette var temaet for anden halvleg, og derfor måtte Anders Thomsens tropper se sig slået med 26-23. De gode takter var der, men desværre var de mest til stede i første halvleg.

Et LTH-hold, som måtte undvære Mark Nikolajsen, Pelle Schilling og en Niels Lindholt som måtte udgå tidligt i kampen, må indse at sæsonens første point heller ikke kom i aftenens kamp. Drengene må nu kigge frem mod tirsdagens hjemmekamp mod Mors-Thy, hvor næste mulighed for point ligger og venter.

Slutresultat: 26-23 (12-13)

ÅH-udvisninger: 2 , LTH-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Nicolaj Spanggaard 5 mål
Frederik Iversen 4 mål
Mads Thymann 4 mål
Jacob Østergaard 2 mål
Nicolai Pugholm 2 mål
Jesper Kokholm 2 mål
Christian Holm 2 mål
Thomas Damgaard 1 mål
Rasmus Porup 1 mål