Martin Hansen stopper i LTH

FOTO: christinabundgaardphotography.dk

Efter to sæsoner med Martin Hansen som assistenttræner i klubben, skal LTH have ny assistenttræner. Martin Hansen stopper nemlig efter denne sæson.

Forud for sidste sæson fik Lemvig-Thyborøn helt nyt blod på trænerbænken, da Dennis Bo Jensen og Martin Hansen overtog styringen som henholdsvis cheftræner og assistenttræner. Fra næste sæson skal LTH have ny assistenttræner, da Martin Hansen ikke fortsætter i klubben, når kontrakten udløber til sommer.

”Vi havde en klar plan om at få en assistent ind, som havde en masse erfaring fra angrebsspillet, hvilket Martin med sin flotte karriere som spiller har bidraget rigtig flot med. Martin har med altid godt humør været en god sparringspartner til vores unge spillere, som har nydt godt af Martins inspiration og gode blik for spillet. Vi glæder os over at det i perioden, er lykkedes os at ændre mindsettet i klubben fra at skulle undgå, til at vi gerne vil opnå noget mere,” lyder det fra sportschef, Lars Broe.

Martin Hansen kom til Lemvig-Thyborøn Håndbold fra norske Follo, hvor han var spillende cheftræner. Tiden i Lemvig-Thyborøn Håndbold vil han komme til at savne, når han til sommer stopper som assistenttræner i klubben.

”Jeg synes, at det har været sindssyg fedt at være her. Det har været et rigtig godt bekendtskab, hvor det har været godt at arbejde sammen med Dennis. Selvom der har været mange udskiftninger til denne sæson, føler jeg, at jeg har arbejdet sammen med holdet i længere tid end jeg faktisk har. Det har været to meget lærerige år, hvor Lemvig-Thyborøn har været ligesom en familie for mig. Jeg blev taget rigtig godt imod, og man har altid kunne komme, hvis man har haft brug for noget. Jeg kommer derfor til at savne klubben, men jeg har fået mange bekendtskaber og viden, som jeg vil tage med videre,” lyder det fra Martin Hansen.

Som fortsætter:

”Jeg vil rigtig gerne slutte af med flest mulige point efter jul, og samtidig fortsætte den udvikling, som vi har gang i. Jeg vil rigtig gerne efterlade det bedst mulige aftryk, og bidrage så meget som muligt det sidste halve år.”

Lemvig-Thyborøn Håndbold vil gerne takke Martin for et godt samarbejde, og vi glæder os til at følge ham og resten af LTH-holdet resten af sæsonen.