Martin Hansen fuldender næste sæsons trænerteam

Tilbage i december kunne Lemvig-Thyborøn Håndbold præsentere Dennis Bo Jensen som ny cheftræner fra den kommende sæson. I dag kan klubben offentliggøre Martin Hansen som ny assistenttræner. Derfor er næste sæsons trænerteam på plads.

Martin Hansen er navnet på Lemvig-Thyborøn Håndbolds nye assistenttræner fra den kommende sæson. Mange kender ham nok for hans tid i HC Midtjylland og TTH Holstebro, hvor han dirigerede angrebsspillet fra playmaker-positionen. Netop erfaringen fra angrebsspillet har været en vigtig faktor for valget af LTH's nye assistenttræner.

"Jeg har haft mange snakke med Dennis Bo om hvilke kvalifikationer, hans nye assistenttræner skulle kunne bidrage med. Her pegede han på, at han godt kunne tænke sig en, som havde sine forcer i angrebsdelen, og også gerne en med erfaring fra øverste hylde. Derudover ville det også være en fordel at finde en med noget trænererfaring," udtaler sportschef, Lars Broe.

Og fortsætter:

"Med disse ønsker in mente har vi sammen med vores samarbejdspartner for trænerrekruttering fundet frem til Martin Hansen som opfylder alle kriterierne. Martin har i snart tre år været spillende cheftræner i den norske klub Follo, og så har han en lang karriere som playmaker i den danske liga, hvilket betyder, at han har et godt kendskab til holdene og spillerne i rækken."

Martin har underskrevet en 2-årig aftale med Lemvig-Thyborøn Håndbold, og han flytter sammen med familien hjem til Danmark fra Oslo.

Vi glæder os til at byde Martin velkommen i Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor vi ser frem til et godt samarbejde.

Aftalen med Martin betyder også, at vi efter denne sæson skal sige farvel og tak til vores nuværende assistenttræner, Jesper Holm, som i snart to sæsoner har været og finde på LTH-bænken, hvor han har bidraget med rigtig mange gode ting.