Målsætning indfriet og 9. pladsen sikret

Målsætningen for grundspillet i HTH Herreligaen blev allerede indfriet efter kampen i Skjern. Her var den direkte nedrykning ikke længere en mulighed med to runder tilbage af grundspillet. I går stod det også klart, at LTH'erne havde sikret sig 9. pladsen i grundspillet og dermed to point fra start i nedrykningsspillet, mens man også har en fordel i tilfælde af pointlighed.

Derfor står vi bedst muligt rustet til kampene som vi skal spille i nedrykningsspillet. 

Det er et historisk stærkt felt af hold, som skal spille nedspil i år. Det er ikke endeligt endnu hvem der tager den sidste plads direkte ud af HTH Herreligaen, så vi kender ikke alle holdene vi skal møde, men for os handler det om, at vi selv er stærkest mulig i forhold til at slås for overlevelse. 

Grundspillet har været historisk for Lemvig-Thyborøn Håndbold og vi har sat pointrekord - det skal vi være ekstremt stolte af. Hjemmebanen i Arena Vestjylland Forsikring har langt hen ad vejen været vores fort, hvor store hold har haft vanskeligheder når de har gæstet Lemvig.

Lørdag afslutter vi grundspillet, når Skive fH lægger vejen forbi Arena Vestjylland Forsikring. Her håber vi på stor opbakning, så vi sammen kan varme bedst muligt op til nedrykningsspillet.