LTH-topscorer: En god følelse

Tirsdag aften kom LTH på tavlen for første gang i denne sæson, da holdet besejrede Nordsjælland på udebane med 22-25. Sejren blev grundlagt efter en stærk defensiv indsats, og en mand som spillede en stor rolle, ikke kun i forsvaret, men også i angrebet var Jonathan Würtz. Det var derfor en meget tilfreds Würtz, som blev interviewet efter kampen.

"Jeg sidder med en rigtig god følelse lige nu. Vi havde nul point inden kampen, og vi vidste, at vi gik ind til en nøglekamp. Vi var på forhånd enige om, at det skulle blive en rigtig svær kamp for Nordsjælland. Det lykkes vi med, og vi leverer jo hele vejen rundt, hvor vi især står rigtig godt defensivt, mens Simon har nogle rigtig gode redninger. Vi viser, at det er os der har allermest lyst til at vinde kampen," fortæller LTH-bagspilleren.

Og fortsætter:

"Vi lykkedes med alt det, som vi har aftalt og forberedt inden kampen. Vi skulle gå ind og vise, at det skulle blive rigtig svært for dem at score mål, mens vi også skulle vinde kampen på intensitet og fight, og det synes jeg også, at vi gør."

Defensiven har været et vigtigt værktøj i sæsonstarten, og det er her, at LTH'erne har været klart stærkest indtil videre i denne sæson. Derfor kræver det ikke så mange mål, hvis man leverer en forsvarsindsats på niveau som det der blev vist tirsdag aften i Hillerød. Selvom det kun blev til 25 mål, var det positivt, at man fik åbnet op for skud ude bagfra, hvilket man har manglet tidligere på sæson. Disse scoringer stod Jonathan Würtz også for, og det er en af grundene til, at han er blevet hentet til klubben inden denne sæson. Helt præcist blev han noteret for syv mål, hvilket også gjorde ham til kampens topscorer.

"Jeg har hele tiden vidst, at scoringerne nok skulle komme. Jeg har brugt starten af sæsonen på at vende mig til at spille angrebsspil igen, da jeg næsten ikke havde nogle træninger, hvor jeg var med på angrebsdelen. Det er jo en lang proces at komme tilbage og spille angrebsspil igen, men jeg har hele tiden haft fokus på mig selv, og at det går den rigtige vej. Derfor er jeg utrolig glad for, at det lykkes i dag, hvor jeg kan bidrage til, at vi som hold får vores første sejr," slutter LTH-bagspilleren.