LTH tabte med æren i behold

På forhånd vidste LTH, at de var på en svær opgave, da de lørdag gæstede GOG i Gudme. Hjemmeholdet startede kampen med klassiske GOG-dyder, og efter fem minutter var hjemmeholdet foran 5-1. Fynboerne udbyggede hurtigt føringen med et hav af kontramål, og var tre minutter senere foran 9-2.

Føringen blev udbygget til pausen, hvor GOG var i front med 24-14. Her så det ud som om, at vestjyderne skulle forlade Gudme med en kæmpe lussing, som de gjorde i sidste sæson, hvor holdet tabte 41-23, men LTH'erne ville det anderledes.

I løbet af første halvleg var islandske Daníel Freyr sat i LTH-målet, og han var med sine 43,75 procent i anden halvleg medvirkende til, at Lemvig-Thyborøn leverede en rigtig flot anden halvleg.

Der skulle dog gå lidt tid før, at Dennis Bo Jensens tropper kom i omdrejninger. Efter 42 minutter var hjemmeholdet nemlig i front med 31-19, men så tog Dennis Bo Jensen time out, og det havde en eller anden form for effekt. GOG scorede nemlig kun to gange mere i de sidste 18 minutter af kampen. Dette skyldtes blandt andet en stærk LTH-defensiv.

I angrebet kom Lemvig-Thyborøn frem til fine chancer, hvilket også resulterede i flere scoringer, men man havde også problemer med at passere GOG's målmand, Matthias Rex. Det endte derfor med et nederlag på 33-28 efter en fin anden halvleg af "De Røde".

Det må give lidt selvtillid frem mod næste kamp, som er på onsdag, hvor modstanderen er SønderjyskE på hjemmebane.

Slutresultat: 33-28 (24-14)

GOG-udvisninger: 2, LTH-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Jeppe Gade 6 mål
Jonathan Würtz 4 mål
Fredrik Clementsen 3 mål
Jorn Smits 3 mål
Jacob Hessellund 3 mål
Christian Holm 3 mål
Anders Flæng 2 mål
Niels Lindholt 1 mål
Nicolai Pugholm 1 mål
Vilhelm Poulsen 1 mål
Jesper Kokholm 1 mål