LTH sejrer i lokalbrag

LTH har gang i en historisk sæson, men med de resultater der bliver leveret i HTH Herreligaen kan Lemvig-Thyborøn ikke vide sig sikker endnu. Derfor var dagens lokalbrag mod Mors-Thy på udebane et ekstremt vigtigt opgør for begge hold.

Hjemmeholdet havde noget at revanchere, da Lemvig-Thyborøn vandt det omvendt opgør på hjemmebane med 31-30. Revanchen fik de aldrig, da LTH trak sig sejrrigt ud af opgøret efter et lokalopgør som indeholdt alt det, man er vant til.

Inden kampen var der lagt op til, at alle LTH’ere skulle byde ind, hvis der skulle to point på kontoen. Det må man sige, at der skete. For at fremhæve nogle kan man nævne Nicolaj Spanggaard, Jorn Smits og Søren P i målet. Men alt i alt var det en helstøbt holdindsats.

Hjemmeholdet havde et lille overtag i starten af kampen, hvor det tog LTH seks minutter at få puttet den første bold over streg, men fra slutningen af første halvleg var det de hvidklædte gæster, som havde en lille overhånd i en tæt kamp. Derfor var det også fortjent, at det endte med en LTH-sejr på 24-27.

Til kampen måtte Mors-Thy undvære deres to norske landsholdsprofiler, Erik Toft og Sander Øverjordet, hvilket gjorde deres bredde i angrebsspillet meget tynd.

Sejren giver LTH ny luft ned til den talte duel om at undgå de direkte nedrykningspladser. Næste opgave for Dennis Bo Jensens tropper er onsdag den 23. marts hjemme mod Aalborg.

Slutresultat: 24-27 (12-14)

MTH-udvisninger: 3, LTH-udvisninger: 4

LTH-målscorere:
Nicolaj Spanggaard 7 mål
Jorn Smits 7 mål
Mads Thymann 2 mål
Frederik Iversen 2 mål
Rasmus Porup 2 mål
Niels Lindholt 1 mål
Nicolai Pugholm 1 mål
Thomas Damgaard 1 mål
Joakim Hykkerud 1 mål
Mikkel Sandholm 1 mål
Jesper Kokholm 1 mål
Søren Pedersen 1 mål