LTH sejrede igen på hjemmebane

Det var gæsterne fra TMS Ringsted, der lagde bedst ud. Efter 11 minutter kunne Lautitz Legèr score til stillingen 4-6. Men LTH'erne kom tilbage i kampen. Gæsterne fik i midten af første halvleg et par udvisninger, hvilket "de røde" kynisk straffede. Derfor kunne Nicolaj Spanggaard sætte bolden ind til 12-9 efter 22 minutters spil. Gæsterne fik dog halet lidt ind inden pausen, og derfor var stillingen 14-13 til LTH ved halvleg.

Det var en første halvleg, som indeholdt en masse intensitet og nerve. Man sad derfor og spekulerede på, hvordan det så skulle blive i anden halvleg, hvor kampen skulle afgøres. De 1117 tilskuere i Arena Vestjylland Forsikring fik i hvert fald fuld udbytte for deres entrépenge.

LTH kom buldrende ud fra omklædningsrummet til anden halvleg. LTH gik fra 14-13 til 18-14 på fire minutter, og hullet var nu skabt. Men ligesom i Nordsjælland i midtugen manglede angrebsspillet flow, og derfor fik TMS muligheden for at komme tilbage i kampen - en chance de greb.

Lauritz Legèr fik skabt kontakt ved 23-23 med syv minutter igen, og det blev også 24-24 med fem minutter igen. Nicolaj Spanggaard scorede til 25-24 med lidt over tre minutter igen. I det efterfølgende angreb fik gæsterne tilkæmpet sig et straffekast med to minutter igen. Dagens man of the match, Svend Rughave, blev pillet ud af målet og erstattet af direktøren, Søren P, som ikke havde set skyggen af banen hele kampen. Derfor var det endnu mere imponerende, at han gik ind og reddede straffekastet fra Anton Bramming. En redning der tændte ild i Arena Vestjylland Forsikring.

I det efterfølgende angreb kom Frederik Iversen frem til en fri afslutning efter en overgang, men forsøget blev misset, men heldigvis fik LTH returbolden. Efter endnu et langt angreb kunne Mads Thymann trække et straffekast på en af de sidste afleveringer, efter dommerne havde hævet armen. Et straffekast som Jesper Kokholm sikkert eksekverede, hvilket han forinden dette havde gjort med tre andre forsøg.

Det afgjorde kampen, og derfor kunne LTH'erne juble over endnu en hjemmesejr. En sejr som ikke var den kønneste, vi har set, men den sender altså holdet op på 7. pladsen med 17 point, og dermed er der yderligere afstand til nedrykningskampen. Onsdag skal LTH i ilden igen, når Ribe-Esbjerg venter på udebane. Ribe-Esbjerg ligger i øjeblikket på 9. pladsen med 16 point. Det er derfor to hold, der slås om placeringerne i tabellen, der krydser kliner onsdag aften.

Slutresultat: 26-24 (14-13)

LTH-udvisninger: 2, TMS-udvisninger: 5

LTH-målscorere:
Jesper Kokholm 8 mål
Nicolaj Spanggaard 4 mål
Mads Thymann 3 mål
Joakim Hykkerud 3 mål
Thomas Damgaard 2 mål
Rasmus Porup 2 mål
Amadeus Hedin 2 mål
Frederik Iversen 1 mål
Jacob Hessellund 1 mål