LTH ramte ikke dagen

Efter søndagens sejr over Fredericia kom LTH ned på jorden, da de onsdag aften tabte 29-24 på udebane til Nordsjælland.

Fra kampens start lignede det, at LTH skulle ride videre på bølgen efter søndagens sejr over Fredericia. Frederik Iversen bragte ”de røde” foran med 0-2 efter 2 minutter. Men så begyndte Frederik Andersson at tage fra i hjemmeholdets mål. Det betød, at Lemvig-Thyborøn kun scorede syv mål mere i de sidste 28 minutter af første halvleg, mens hjemmeholdet scorede 14. Derfor var vi bagud 14-9 ved pausen.

Det krævede en anden indstilling og lidt mere skarphed, hvis Lemvig-Thyborøn skulle vende kampen i anden halvleg. LTH fik lidt momentum i anden halvleg, hvor de havde muligheden for at reducere til 24-22 med syv minutter igen, men den mulighed blev misset. Et rødt kort til Nicolaj Spanggaard og et par udvisninger ødelagde det momentum LTH’erne var ved at opbygge. Derfor kunne Nordsjælland køre en sejr på 29-24 hjem.

Angrebsspillet fungerede ikke på samme måde som mod Fredericia, og dette er blandt de ting, der skal forbedres frem mod søndagens duel mod TMS Ringsted. Tager vi de positive briller på, var der debut til svenske Amadeus Hedin, som leverede nogle fine aktioner.

Den her kamp skal hurtigst muligt i glemmebogen, og så skal vi rette fokus og rejse os på søndag, hvor vi møder TMS Ringsted på hjemmebane.

Slutresultat: 29-24 (14-9)

NH-udvisninger: 1, LTH-udvisninger: 5

LTH-målscorere:
Rasmus Porup 6 mål
Mads Thymann 6 mål
Thomas Damgaard 3 mål
Nicolaj Spanggaard 2 mål
Amadeus Hedin 2 mål
Jesper Kokholm 2 mål
Nicolai Pugholm 1 mål
Frederik Iversen 1 mål
Jacob Hessellund 1 mål