LTH løbet over på Fyn

Inden LTH drog på udebanetur lørdag var det med en klar overbevisning om, at der skulle noget af en indsats til at slå GOG som det første hold i sæsonen. Kampen startede ellers meget lige. Svend Rughave havde ligesom kollegaen i den anden ende, Thorbjørn Bergerud, mange redninger i starten af kampen, og derfor var stillingen kun 3-3 efter 9 minutter.

Herfra gik det stærkt. LTH'erne lavede ufattelig mange tekniske fejl, og GOG gjorde, hvad de var bedst til - nemlig at straffe det. Fynboerne scorede mange af deres mål på førstebølge kontra, og derfor var stillingen hele 18-8 ved pausen.

Det krævede et kæmpe mirakel, hvis det skulle lykkes Dennis Bo Jensens tropper at vende resultatet, og det havde man i LTH-lejren indset, og derfor blev der eksperimenteret med forskellige formationer i anden halvleg med henblik på at spare nogle kræfter inden mandagens vigtige hjemmekamp mod Mors-Thy. Dette betød også, at fynboerne kunne rende endnu mere fra "de røde", og derfor sluttede kampen med et ordentligt nederlag på 41-23.

Efter nogle rigtig gode kampe kom LTH ned på jorden igen, og på mandag skal holdet forsøge og rejse sig igen, når Mors-Thy kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring.

Hør Dennis Bo Jensens reaktion på opgøret herunder:

Slutresultat: 41-23 (18-8)

GOG-udvisninger: 2, LTH-udvisninger: 4

LTH-målscorere:
Nicolai Pugholm 4 mål
Jorn Smits 4 mål
Thomas Damgaard 3 mål
Jesper Kokholm 3 mål
Rasmus Porup 3 mål
Mads Thymann 2 mål
Frederik Iversen 2 mål
Niels Lindholt 1 mål
Nicolaj Spanggaard 1 mål