LTH henter svensk bagspiller med øjeblikkelig virkning

Lemvig-Thyborøn Håndbold har indgået en 2,5-årig kontrakt med den svenske venstre back, Amadeus Hedin, som tiltræder snarest muligt. Amadeus er hentet i norske Nøtterøy.

Amadeus Hedin er navnet på den nyeste tilføjelse til LTH’s ligatrup. Den 27-årige svenske venstre back skifter med øjeblikkelig virkning til ”de røde” fra norske Nøtterøy, hvor han lige nu er nummer 10 på topscorerlisten i den norske liga. Et skifte som Hedin ser meget frem til.

”LTH er en spændende klub, og det er en fantastisk mulighed for mig, at komme til klubben som har nogle af de samme værdier som mig. Jeg ser frem til at udvikle mig som menneske og person i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Derudover har jeg store forventninger til den danske liga, som er en af de bedste i verden,” fortæller Amadeus Hedin, som lover at fansene kan forvente, at han vil give alt for at hive flest mulige sejre hjem til holdet.

Navnet ”Hedin” er ikke nyt i den danske håndboldliga, da Amadeus’ far, Robert, tidligere har trænet Aalborg Håndbold. I dag står han i spidsen for USA’s håndboldlandshold. Dette betyder også, at Amadeus er vokset op med håndbold.

”Jeg har som håndboldspiller levet lidt en speciel tilværelse. Min far har haft håndbolden inde under huden i mange år, både som træner på diverse klubhold og landshold,” udtaler Amadeus Hedin.

Den sidste mand endelig fundet

Da LTH indledte sæsonen, var det med en trup på 15 mand, og der har igennem længere tid blevet ledt med lys og lygte efter den rette til at udfylde holdkortet. Den jagt er nu overstået, da Amadeus Hedin tiltræder med øjeblikkelig virkning på en 2,5 år lang kontrakt. En signing sportschef, Lars Broe, er rigtig glad for.

“Vi har længe jagtet den sidste spiller til truppen, men det har været svært at finde den helt rigtige. Med skaderne til Niels og Jorn blev vi pludselig lidt presset og skulle derfor handle. Derfor var det også naturligt at kigge på de spillere, som vi havde i kikkerten til den kommende sæson. Her var Amadeus udset som afløser for Mads Thymann, men det krævede lige lidt arbejde at få skiftet på plads allerede nu,” siger Lars Broe

Og fortsætter:

“Amadeus er en spiller som kan tilføre os noget i begge ender af banen og i Norge har haft noget X-factor som vi ser frem til at få i spil. Samtidig har han spillet håndbold forskellige steder i Europa tidligere, så han har prøvet sig selv af og er klar på at komme i gang i den danske liga, men vi ved det tager noget tid at finde ind på et hold midt i sæsonen.”

Lemvig-Thyborøn Håndbold byder Amadeus velkommen i klubben, og glæder sig til at se ham i aktion i den røde trøje.