LTH henter stregspiller i HØJ

Villads Raahauge er navnet på Lemvig-Thyborøn Håndbolds nye stregspiller fra den kommende sæson. Villads har underskrevet en 3-årig kontrakt med det vestjyske mandskab.

Med 77 scoringer i 20 kampe for HØJ Elite er Villads Raahauge den næstmest scorende spiller for det sjællandske mandskab i 1. division – kun overgået af Bo Spellerberg. Fra næste sæson skal Villads Raahauge forsøge at score mål for Lemvig-Thyborøn Håndbold, som han har underskrevet en 3-årig kontrakt med. En udfordring som hovedpersonen selv glæder sig til.

”Jeg har valgt Lemvig-Thyborøn, fordi jeg ønsker at tage et skridt op af. Derudover har jeg ønsket at spille et sted, hvor jeg kunne få en rolle og være med til at bidrage til holdet, og her syntes jeg, at LTH lød som det perfekte match,” udtaler Villads Raahauge, som også håber, at holdet klarer skærene i HTH Herreligaen, da det altid har været en drøm for ham at prøve kræfter med den bedste håndboldrække i Danmark.

Den 24-årige stregspiller har tidligere spillet mod Lemvig-Thyborøn, da holdet spillede i 1. division, og har derfor en idé om, hvordan klubben er.

”Jeg ser Lemvig-Thyborøn som en engageret klub, hvor man går til den med liv og sjæl. Derudover har jeg hørt meget om fankulturen, hvilket jeg glæder mig enormt meget til at opleve. Så jeg fornemmer, at det er en klub, hvor der både bliver arbejdet hårdt inde på – og udenfor banen,” siger den kommende LTH’er.

Selvom Villads Raahauge i denne sæson har scoret en del mål for HØJ, har han også kvaliteter i den defensive del af spillet, hvor han blandt andet kan dække fremme i et 5:1 forsvar, hvilket giver helt nye muligheder i LTH-defensiven fremadrettet. Derudover nævner han selv, at han er en meget arbejdsom spiller, som altid går hundrede procent ind til opgaven.

Den tidligere Ajax-spiller er vokset op og har levet hele sit liv i København, og det bliver derfor noget af en omvæltning, når han til sommer rykker teltpælene op og flytter til Holstebro, hvor han efter planen skal fortsætte med at uddanne sig til fysioterapeut. Selvom det bliver en stor forandring, er det også noget han ser frem til.

”Der er ingen tvivl om, at det bliver en stor omvæltning for mig at flytte til Vestjylland, men jeg glæder mig ikke kun til at udfordre mig selv på det håndboldmæssige, men også socialt og personlighedsmæssigt. Jeg er ærkekøbenhavner, så det bliver lidt specielt at flytte så langt væk hjemmefra, men jeg glæder mig helt vildt,” fortæller Villads Raahauge, som ikke bliver det eneste københavnske islæt på LTH-holdkortet fra næste sæson. Den kommende cheftræner, Dennis Bo Jensen, tager også turen fra København til det jyske.

”Dennis og jeg kan jo altid lige hjælpe hinanden, hvis vi ikke lige forstår, hvad der bliver sagt,” lyder det med et stort smil fra Lemvig-Thyborøns nye nummer 4.

Lemvig-Thyborøn glæder sig til at byde Villads velkommen i den røde trøje og til det vestjyske, og vi ser frem til et godt samarbejde i de kommende sæsoner.

Tilgangen af Villads betyder også, at vi efter denne sæson vinker farvel til Jacob Østergaard, men ham tager vi først rigtigt afsked med, når sæsonen er slut. Indtil da glæder vi os til at se vores kriger fortsætte med at kæmpe i den røde trøje!