LTH henter keeper hjem til Danmark

Lemvig-Thyborøn Håndbold kan i dag offentliggøre den 22-årige keeper, Simon Egtved, som ny spiller fra den kommende sæson. Simon kommer til klubben fra norske Runar Sandefjord og har underskrevet en kontrakt gældende til sommeren 2024.

LTH kan nu tilføje endnu en målmand til holdkortet til den kommende sæson. Der er tale om den 22-årige sønderjyde, Simon Egtved, som vender hjem til Danmark efter et enkelt år i norsk håndbold, hvor han optrådte for Tønsberg Nøtterøy og Runar Sandefjord i den bedste række. Forinden dette har den unge keeper både optrådt for SønderjyskE og TM Tønder.

”Simon Egtved er en spændende målvogter der på trods af en alder på kun 22 år har prøvet en masse både herhjemme og senest i Norge. Derudover har han været med fast omkring u-landsholdene i den spændende årgang 2000, der blandt andet tæller Simon Pytlick, Jon Katballe og Mads Hoxer,” fortæller sportschef, Lars Broe.

Og fortsætter:

”Vi er faldet for Simon på grund af hans gode fysik, hvor han med en højde på to meter fylder rigtig godt, men vi er mest af alt faldet for hans store ønske om at arbejde stenhårdt for at blive endnu bedre, hvilket er de dyder vi i LTH ønsker at dyrke, og ser derfor Simon som et rigtig godt match.”

Egtved: Glæder sig til at komme hjem til Danmark

Efter et enkelt år i norsk håndbold vender Simon Egtved hjem til Danmark, hvilket han er meget glad for. Den kommende LTH-keeper har spillet alle sine ungdomsår i Haderslev, og nu er han klar til at komme hjem til Jylland.

”Jeg ville rigtig gerne tilbage til Danmark, og derfor var jeg ikke i tvivl, da chancen i Lemvig bød sig. Det har været en stor drøm at spille i den danske liga lige siden man var lille og så kampe i hallen og på tv. Lemvig-Thyborøn er en rigtig spændende klub, som jeg er sikker på, at der kan hjælpe med at udvikle mig, hvilket var det, jeg blandt andet faldt for,” lyder det fra Simon Egtved.

Selvom Simon Egtved har haft det meste af sin håndboldkarriere i det sønderjyske, så har han hørt meget godt om Lemvig-Thyborøn Håndbold. Faktisk bliver han fra næste sæson genforenet med en tidligere holdkammerat, som han også har snakket med her op til skiftet.

”Jeg har snakket med min tidligere holdkammerat, Amadeus Hedin, som har snakket godt om klubben, hvor han fortalte mig, at der var styr på tingene, og at man får meget hjælp til at bygge videre på sit talent og kunnen på håndboldbanen. Derudover snakkede man rigtig godt om Lemvig-Thyborøn tilbage i min tid i TM Tønder, så jeg glæder mig meget til at blive en del af klubben,” lyder det fra den kommende LTH-keeper, som var en del af U18-landsholdet til slutrunden i Kroatien tilbage i 2018.

Hele Lemvig-Thyborøn Håndbold glæder sig til at byde Simon velkommen i klubben, og kan næsten ikke vente med at se ham i aktion for klubben.