LTH henter Jon Katballe

Lemvig-Thyborøn Håndbold kan i dag offentliggøre tilgangen af den 20-årige højre back, Jon Katballe, som kommer til klubben på en 2-årig aftale fra Skanderborg Aarhus Håndbold.

Efter Matthias Birkkjærs tragiske dødsfald tilbage i april har Lemvig-Thyborøn Håndbold været på jagt efter en makker til Vilhelm Poulsen på højre back-positionen til den kommende sæson. Dette er i dag faldet på plads, da Jon Katballe fra den 1. juli kan kalde sig ny mand hos de røde. Det er en tilgang som sportschef, Lars Broe, er rigtig godt tilfreds med.

”Jon er en spændende tovejsspiller, der allerede som 20-årig er i gang med sin tredje sæson i HTH Herreligaen. Derudover har han en del kampe på U-landsholdene på CV’et, så det er derfor en rigtig spændende spiller, og vi forventer, at han allerede kommer til at bidrage fra dag 1,” lyder det fra Lars Broe.

Og han fortsætter:

”Vi får en spiller til klubben, som træner hårdt og målrettet. Han har også været en del af Skanderborg Aarhus Håndbolds fantastiske miljø med dygtige trænere og en masse fokus på talentudvikling. Derfor passer Jon godt ind i de dyder, som fortsat skal være de bærende elementer i Lemvig-Thyborøn Håndbold.”

Med tilgangen af Jon Katballe betyder det også, at vi fra den kommende sæson råder over to højre backs i truppen, hvor vi i denne sæson kun har haft en enkelt. Det er en konstellation, som Lars Broe tror rigtig meget på.

”Vi har haft et stort ønske om at få to højre backs, så vi er meget fortrøstningsfulde med tilgangen af både Jon og Vilhelm, som vi tror på, at der har potentialet til at tage LTH til næste niveau,” fortæller han.

Katballe: LTH var det oplagte valg

Det er ikke kun Lars Broe som er overbevist om at Jon Katballe kommer til at passe godt ind i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Hovedpersonen selv ønskede at udvikle sig mere og derfor så han Lemvig-Thyborøn som det oplagte valg.

”Jeg har valgt at skifte til Lemvig-Thyborøn fordi jeg gerne vil udvikle mig som håndboldspiller, og her syntes jeg, at LTH virkede som det oplagte for mig. Jeg har kun hørt gode ting om klubben fra de mennesker, jeg har snakket med, så jeg glæder mig allerede til at trække den røde trøje over hovedet”, lyder det fra den kommende LTH-back.

I denne sæson er det blevet til 33 mål for Jon Katballe i HTH Herreligaen, men i næste sæson håber han på, at det kan blive til endnu flere mål og mere spilletid, hvilket er nået af det, som han håber på at opnå med sit skifte til klubben.

”Jeg håber at få gjort mig selv fortjent til en masse spilletid samt at bidrage til at vi når vores fælles målsætning for sæsonen. Derudover har jeg spillet håndbold i Aarhus siden jeg var helt lille, så jeg glæder mig til at skulle udfordre mig selv lidt andetsteds,” siger Jon Katballe.

Selvom den kommende LTH’er kun har spillet håndbold i Østjylland kender han allerede godt lidt til klubben igennem de indbyrdes kampe og personer i og omkring LTH.

”Mit indtryk af LTH er rigtig godt. Der er en vanvittig stemning i Arena Vestjylland Forsikring, og det virker til, at der bare er helt vildt godt styr på det hele, sådan at vi spillere ”bare” kan fokusere på det vi er gode til, nemlig at spille håndbold. Jeg kender også Kenneth Slavensky fra min tid i Århus Håndbold, og der hvor ”Slas” er, er der styr på tingene, så det kan kun blive en god sæson,” slutter LTH’s nye højre back.

Hele Lemvig-Thyborøn Håndbold glæder sig til at byde Jon velkommen i klubben, og vi glæder os til at se ham kæmpe for den røde trøje.