LTH henter fløj på Mors

Jacob Hessellund skifter fra den kommende sæson til Lemvig-Thyborøn Håndbold. De to parter har indgået en 2-årig aftale.

”Valget er faldet på Lemvig-Thyborøn Håndbold af den primære årsag, at jeg jagter spilletid. Jeg savner at have ansvar og en rolle. Alt dette er der udsigt til i LTH efter nogle gode snakke med klubben og Dennis Bo,” lyder det fra Jacob Hessellund, som til sommer skifter den blå Mors-Thy-trøje ud med LTH’s røde.

Den 28-årige fløjspiller har lige nu gang i sin tredje sæson hos Mors-Thy, og inden da har Hessellund blandt andet optrådt for Aalborg Håndbold, Leipzig, Team Vesthimmerland og Frederikshavn. Udover jagten på spilletid og en større rolle tiltaler klubben også hovedpersonen meget.

”De værdier LTH står for, og den tilgang Dennis har til håndbolden, tiltaler mig meget. Han har bevist, at han kan få meget ud af lidt og samtidig udvikle den enkelte spiller, hvorfor jeg tror, at han kan være med til at løfte mit niveau yderligere,” fortæller den kommende LTH-fløj og fortsætter:

”Jeg ser frem til at blive en del af en sund og solid klub med en stærk kultur, som jeg kun har hørt godt om. Opbakningen er altid suveræn, hvilket jeg har oplevet flere gange som modstanderhold. Derudover håber jeg at kunne bidrage til holdet med en god portion erfaring og energi samt masser af mål, så man i fremtiden fortsat vil være en etableret ligaklub.”

I denne sæson er det ikke blevet til meget spilletid for Jacob Hessellund, men i sæsonen forinden var han den tredje mest scorende Mors-Thy-spiller. Han håber, at Lemvig-Thyborøn klarer skærene i de sidste kampe, og derfor stadigvæk kan kalde sig ligahold fra den kommende sæson.

Vi glæder os til at byde Jacob velkommen i klubben, og vi ser frem til et godt samarbejde!