LTH gav bronzevindere kamp til stregen

En lidt rodet start betød, at stillingen var 3-3 efter 10 minutters spil. De to hold fulgtes ad til stillingen 6-6 efter 14 minutter, men herefter tog Dennis Bo Jensen taktstokken. Godt ti minutter senere var hjemmeholdet i front med 12-8. Dette skyldtes blandt andet en flot præstation af Simon Egtved i LTH-målet.

LTH'erne kunne også gå til pause foran med 14-10 til stor begejstring hos et medlevende hjemmepublikum.

Fra anden halvlegs start så det ud som om, at BSH ville gøre at for at undgå det tredje nederlag ud af de seneste fire kampe i Arena Vestjylland Forsikring. 8 minutter skulle der i hvert fald gå før, at gæsternes Ludvig Hallbäck kunne udligne til stillingen 16-16. Herfra var det en jævnbyrdig affære dog med gæsterne en lille smule i teten.

Det forsvar og de redninger LTH havde i første halvleg var ikke på samme niveau i anden halvleg, men alligevel øjnede LTH point, da Nicolai Pugholm desværre brændte fra stregen med to minutter igen ved stillingen 26-28. Muligheden røg væk, og derfor kunne BSH juble over en sejr på 27-31 efter 60 minutters håndbold.

Lemvig-Thyborøn spillede en fantastisk første halvleg, men kunne ikke bevare momentum i anden. Overordnet set er det ikke en skam og spille lige op imod sidste sæsons bronzevindere, og derfor er man sikkert nogenlunde tilfreds med onsdagens indsats, når kampen kommer lidt på afstand.

Der er mange ting og tage med, når der venter en svær udekamp på lørdag mod GOG.

Slutresultat: 27-31 (14-10)

LTH-udvisninger: 1, BSH-udvisninger: 2

LTH-målscorere:
Jonathan Würtz 5 mål
Jeppe Gade 5 mål
Vilhelm Poulsen 5 mål
Jorn Smits 4 mål
Thomas Damgaard 3 mål
Jon Katballe 1 mål
Niels Lindholt 1 mål
Nicolai Pugholm 1 mål
Fredrik Clementsen 1 mål
Christian Holm 1 mål