LTH fightede sig til sejr

Efter 18 minutter var stillingen 2-0 til LTH, hvilket nærmest må være historisk i HTH Herreligaen. Dette vidnede også om, at det måske ikke var den skønneste håndboldkamp, som de fremmødte tilskuere i Arena Vestjylland Forsikring var dukket op til.

Men når angrebsspillet ikke flyder krydret med to hold, som leverede bundsolidt defensivt arbejde, kræver det fight og vilje for at vinde en håndboldkamp. Den fight og vilje viste Dennis Bo Jensens tropper mest af onsdag aften, hvor de krigede en sejr på 23-18 hjem.

Pausestillingen lød på 9-6 til hjemmeholdet, hvilket også betød, at der kom lidt mere gang i scoringerne i anden halvleg.

Selvom det ikke var sprudlende angrebsspil, som de to hold leverede i første halvleg, skal der også lyde en ros til de to holds forsvar og især LTH's, Simon Egtved, som stod med over 57 procent, da de to hold gik til pause.

Lemvig-Thyborøn bevarede føringen igennem hele anden halvleg, men sønderjyderne kunne efter 47 minutter reducere til 16-15, men tre LTH-scoringer i træk gav lidt luft. Et direkte rødt kort til Jonathan Würtz kunne dog ikke ryste vestjyderne, som kørte en sikker sejr på 23-18 hjem.

Det var sæsonens tredje sejr, hvilket sender LTH på 12. pladsen i HTH Herreligaen med seks point ned til HC Midtjylland på sidstepladsen. Netop HC Midtjylland er modstanderen for "De Røde" i næste kamp, som allerede er på søndag på hjemmebane. En sejr i denne kamp vil lune rigtig meget, og derfor har drengene brug for maksimal opbakning.

Tusind tak for støtten i dag, vi håber på at se jer alle igen på søndag!

Slutresultat: 23-18 (9-6)

LTH-udvisninger: 6, SJE-udvisninger: 4

LTH-målscorere:
Jesper Kokholm 7 mål
Thomas Damgaard 4 mål
Nicolai Pugholm 3 mål
Jeppe Gade 2 mål
Vilhelm Poulsen 2 mål
Jorn Smits 2 mål
Christian Holm 2 mål
Jacob Hessellund 1 mål