Lokalopgør uden spænding

Torsdag aften skulle LTH'erne forsøge og drille storebror fra TTH Holstebro på udebane, men kampen blev aldrig tæt, da hjemmeholdet var for stor en mundfuld for "de røde".

TTH Holstebro vandt kampen med 30-23 efter at have ført med 16-10 i pausen. LTH'erne fik ellers skabt chancerne, men inde i hjemmeholdets mål var Sebastian Frandsen for svær at passere. Drengene gav ellers alt, hvad de havde, men TTH havde luret os, og var alt for stærke til, at der kunne tages point med til Lemvig og omegn.

I de døende sekunder af første halvleg fik LTH'erne ellers foræret et straffekast, da Christoffer Cichosz forhindrede et opgiverkast. Det udløste også en udvisning til den tidligere Lemvig-Thyborøn spiller.

En lille chance for at skabe en spændende kamp var nu i sigte, men straffekastet blev brændt, og vi måtte gå til pause bagud med 16-10. Udvisningen betød, at vi havde to minutter i overtal i starten af anden halvleg, men to dårlige angreb betød, at vi måtte indkassere to mål i tomt mål. Den ellers lille mulighed for et comeback blev derfor ødelagt.

Drengene var i anden halvleg bagud med 10 mål, og det så ud til, at det kunne blive et rigtig grimt nederlag. Heldigvis lykkedes det for Anders Thomsens tropper at få sat proppen i. Det resulterede derfor "kun" i et nederlag på 30-23 til vores naboer fra TTH Holstebro.

Holdet og trænerteamet var efter kampen ærgerlige over, at det ikke lykkedes, at matche TTH Holstebro mere i lokalopgøret, men Søren Hansens tropper var bare for stærke - især fysisk. 

Jesper Kokholm leverede endnu en gang en god indsats, og blev topscorer med 6 mål. Næste opgave for Kokholm og de andre LTH'er er først om to ugers tid eller rettere sagt den 13. november, når Fredericia HK venter på udebane.

Slutresultat: 30-23 (16-10)

TTH-udvisninger: 5, LTH-udvisninger: 2

LTH-målscorere:
Jesper Kokholm 6 mål
Thomas Damgaard 5 mål
Frederik Iversen 4 mål
Sasser Sonn 3 mål
Mark Nikolajsen 1 mål
Jonas Langerhuus 1 mål
Nicolaj Spanggaard 1 mål
Christian Holm 1 mål
Rasmus Porup 1 mål